Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cei mai IUBITI artisti romani a fost CONDAMNAT

B1 B1,
Unul dintre cei mai IUBITI artisti romani a fost CONDAMNAT

Cantaretul Raoul, cunoscut pentru colaborarile cu Mirabela Dauer, a fost prins la volan desi avea permisul de conducere suspendat. Dupa ce primise o condamnare din partea instantei din Aiud, la o saptam. continuă pe B1

Directorul Consiliului Guvernamental de Etica din SUA, si unul dintre cei mai acerbi critici ai lui Donald Trump, demisioneaza cu sase luni inainte de incheierea mandatului

Directorul Consiliului Guvernamental de Etica din SUA, Walter Shaub, unul dintre cei mai mari critici ai presedintelui Donald Trump, si-a anuntat demisia, cu sase luni inainte de incheierea mandatului.

Un nou cuplu la Hollywood! Unul dintre cei mai indragiti actor si-a gasit o noua iubita, la scurt timp dupa divort (FOTO)

Ben Affleck, actorul cunoscut pentru rolurile din Suicide Squad, Gone Girl, Batman vs Superman, are o noua iubita. Este vorba despre Lindsay Shookus, producator al emisiunii.

Un studiu arata cat de dezastruos a devenit traficul intr-unul dintre cele mai mari orase ale lumii dupa suspendarea masurii gandite sa reduca aglomeratia

Jakarta are 9 milioane de locuitori si figureaza mereu in topul oraselor in care soferii stau cel mai mult in trafic. Lucrurile s-au inrautatit anul trecut cand municipalitatea a anulat politica ce prevedea ca pe anumite strazi pot intra doar masinile in care sunt cel putin trei persoane. Un studiu realizat de cercetatori de la MIT si Harvard arata ca eliminarea masurii de carpooling a facut ca traficul sa fie in medie cu 80% mai lent seara si cu peste 40% mai rau dimineata. Despre concluzii, dar si despre cum pacaleau indonezienii sistemul puteti citi pe larg in articol. Printre autorii studiului se numara Gabriel Kreindler, doctorand la MIT Department of Economics).

Olimpica la Biologie care se anunta unul dintre cei mai promitatori cercetatori in Genetica

Suzana Dodu, eleva la Colegiul National Vasile Alecsandri din Galati, este proaspata castigatoare a medaliei de aur la Olimpiada Nationala de Biologie din 2017, dupa ce anul trecut si-a adjudecat argintul la acelasi concurs. Biologia reprezinta pentru Suzana o permanenta descoperire, iar planul sau este sa devina cercetator in Genetica si sa descopere un medicament care sa vindece cancerul.

Cosmin Olaroiu are cei mai TARI BOLIZI din Bucuresti. Masinile, primite CADOU de la fostul sef (FOTO)

Cosmin Olaroiu si Mircea Lucescu sunt cei mai bogati antrenori romani. Olaroiu si-a facut o imagine, in special, in fotbalul din Golf, in timp ce Mircea Lucescu nu mai are nevoie de.

Cosmin Olaroiu are cei mai TARI BOLIZI din Bucuresti. Masinile, primite CADOU de la fostul sef (FOTO)

Cosmin Olaroiu si Mircea Lucescu sunt cei mai bogati antrenori romani. Olaroiu si-a facut o imagine, in special, in fotbalul din Golf, in timp ce Mircea Lucescu nu mai are nevoie de.

Regele slugarniciei din Romania. Cum a reusit sa parvina un strungar dormind pe presul din fata camerei lui Ceausescu

Emil Bobu a fost unul dintre cei mai importanti demnitari romani din perioada comunista, consilier personal al lui Nicolae Ceausescu. Totodata, Emil Bobu a fost considerat exemplul slugarniciei perfecte, fiind protagonistul unor intamplari ilare si grotesti in acelasi timp.

Sunt niste prostituate. Un MARE actor roman, ATAC DUR la adresa politicienilor

Unul dintre cei mai importanti actori romani a avut replici dure la adresa politicienilor. Marcel Iures, pentru ca despre el este vorba, a vorbit despre tara in care a locuit o perioada, Marea.

Doliu in invatamant: S-a stins cel mai iubit profesor (FOTO)

Veste trista in invatamantul barladean. Vasile Tugulea, unul dintre cei mai apreciati profesori de matematica, a incetat din viata, potrivit EstNews. Profesorul, in.

Skanska incepe constructia Equilibrium, cel mai nou proiect de cladiri de birouri din zona Barbu Vacarescu - Floreasca. Investitia se ridica la circa 37 mil. euro

Skanska, unul dintre cei mai mari investitori si dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia primei faze a proiectului de birouri Equilibrium, situat in partea de nord a Bucurestiului, in zona Barbu Vacarescu Floreasca, iar.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )