Libnet.ro
UNICEF

12:00

Unul dintre cei mai periculosi interlopi din tara, eliberat pentru buna purtare

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai periculosi interlopi din tara, eliberat pentru buna purtare

Unul dintre cei mai periculosi interlopi din tara, Florin Ghinea, zis Ghenosu, a fost eliberat pentru buna purtare, la decizia Tribunalului Vrancea, potrivit Adevarul. ro. Ghenosu avea de executat 10 ani de. continuă pe Antena3

Hackerul-interlop Ghenosu a fost eliberat din inchisoare,pentru buna purtare

Unul dintre cei mai periculosi interlopi din tara, Florin Ghinea, zis Ghenosu, a fost eliberat pentru buna purtare. Decizia a fost luata de Tribunalul Vrancea, care a mentinut solutia pe care o dadusera si magistratii Judecatoriei Focsani.

Cod galben de furtuni in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis cod galben de furtuni si ploi cu grindina in mai multe zone din Romania. Potrivit meteorologilor, intre orele 16. 30 si 17. 30 in.

Google face progrese intr-unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale sale

Google Soli e proiectul prin care gigantul tech isi propune sa schimbe total modul in care interactionam cu universul inconjurator. A fost prezentat anul trecut, dar de atunci nu s-au mai ivit noutati despre dezvoltarea sa. Proiectul este in faza de dezvoltare la Google, iar cei care se ocupa de el sunt cei de la [].

Gala presei clujene premiaza cei mai buni jurnalisti din oras

La cea de-a doua editie a celui mai mare eveniment dedicat presei din istoria post decembrista a orasului, Gala Presei Clujene, organizata de Asociatia Profesionistilor din Presa Cluj APPC), vor fi premiati cei mai buni jurnalisti din oras. Juriul care a desemnat castigatorii este format din Grigore Cartianu, Adevarul), Paul Radu Rise Project) si Stefan Voinea Gazeta de Sud).

Paul Alan Cox, unul dintre cei 11 eroi ai medicinei, e invitat la Garantat 100%

Profesorul si savantul Paul Alan Cox, declarat de revista Time unul dintre cei 11 eroi ai medicinei, este invitatul lui Catalin Stefanescu la Garantat 100% pentru o discutie despre etnobotanica, etnomedicina si conservarea habitatelor naturale.

Un nou chirias in proiectul de peste 200 mil. euro al lui Dascalu din Timisoara: suedezii de la Autoliv inchiriaza 5.000 mp in Openville

Grupul Iulius, unul dintre cei mai mari dezvoltatori si investitori imobiliari la nivel local, a anuntat semnarea unui parteneriat cu Autoliv Romania, subsidiara a Autoliv, producator suedez de elemente de siguranta auto, pentru inchirierea a.

Cum arata birourile in care toate materialele folosite la constructie se imbina: in vizita la sediul Skanska din nordul Capitalei

Skanska, unul dintre cei mai mari investitori, dezvoltatori si constructori din lume, si-a mutat birourile in cursul anului trecut in cladirea Green Court A, dezvoltata chiar de catre suedezi, intr-un spatiu util de 600 mp, ceea ce reprezinta o treime.

Leroy Merlin pregateste deschiderea primului magazin din regiunea Moldovei, la Suceava, si ajunge la 12 spatii comerciale proprii in Romania

Leroy Merlin, unul dintre cei mai mari retaileri specializati in bricolaj la nivel local, va deschide pe 12 mai, cel de-al 12-lea magazin propriu din Romania si primul din regiunea Moldovei, la Suceava.

Leicester City vine sa cumpere jucatori din Romania. Vezi aici ce fotbalist din tara noastra vor britanicii

Leicester City a reusit una dintre cele mai mari surprize din ultimii ani in fotbal, echipa reusind sa castige Campionatul in Anglia, printre echipele mult mai mari precum Chelsea, Liverpool,.

Afacerea tramvaielor, tunul care a dus la demisia unuia dintre cele mai competente guverne din istoria Romaniei

Afacerea tramvaielor, dinainte de Primul Razboi Mondial, care era controlata de catre afaceristii liberali, avea sa duca la demisia unuia dintre cei mai competenti prim-ministrii din istoria tarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )