Libnet.ro
UNICEF

20:00

Unul dintre fondatorii Facebook se implica in alegerile din SUA: doneaza 20 de milioane de dolari

Playtech Playtech,
Unul dintre fondatorii Facebook se implica in alegerile din SUA: doneaza 20 de milioane de dolari

Miza alegerilor din SUA este enorma din cauza viziunilor total diferite ale celor doi candidati la postul de presedinte al Americii. Nu ar trebui sa ne mire ca unele persoane publice se implica direct in campania prezidentiala, uneori prin sume enorme de bani. Unul dintre fondatorii Facebook, a anuntat ca va dona 20 de milioane []. continuă pe Playtech

Unul dintre fondatorii Facebook doneaza 20 mil. dolari candidatei democrate Hillary Clinton

Unul dintre fondatorii Facebook, Dustin Moskovitz, si sotia sa vor dona 20 de milioane de dolari candidatei democrate Hillary Clinton si partidului sau, pentru alegerile din 8 noiembrie, relateaza AFP, precizand ca este vorba de o suma considerabila.

Unul dintre fondatorii Facebook doneaza 20 de milioane de dolari candidatei democrate Hillary Clinton

Unul dintre fondatorii Facebook, Dustin Moskovitz, si sotia sa vor dona 20 de milioane de dolari candidatei democrate Hillary Clinton si partidului sau, pentru alegerile din 8 noiembrie, relateaza AFP, precizand ca este vorba de o suma considerabila virata de un singur donator.

Doi romani au creat aplicatia care face clasamentul candidatilor la alegerile din SUA

Doi romani au pus la punct cel mai complex sistem de analiza pentru politicieni din lume. Ei si echipa lor au pus la punct o platforma on-line in care sunt prezentate in timp real informatii.

Unul dintre israelienii implicati in dosarul Black Cube scapa de arest

Curtea de Apel Bucuresti a decisinlocuirea arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar pentru Ron Weiner, unul dintre israelienii de la Black Cube implicat in dosarul de hartuire a.

Unul dintre spionii Laurei Codruta Kovesi scapa de arest: Curtea de Apel Bucuresti l-a pus sub control judiciar pe angajatul Black Cube

Curtea de Apel Bucuresti a decis joi inlocuirea arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar pentru Ron Weiner, unul dintre israelienii de la Black Cube implicat in dosarul de hartuire a.

Unul dintre cele mai sarace judete din tara sta pe o imensa comoara naturala. Care sunt zonele care l-ar putea transforma intr-un paradis turistic

Caras-Severinul este unul dintre judetele cu cel mai mare potential turistic din Romania. Aici se poate practica turism balnear, montan, industrial, cultural, vanatoare si pescuit etc.

Nicu Vlad, presedintele interimar al COSR pana la alegerile din noiembrie

Nicu Vlad, presedintele Federatiei Romane de Haltere, Nicu Vlad va conduce Comitetul Olimpic si Sportiv Roman pana la alegerile din luna noiembrie. Presedintele Alin Petrache si-a dat demisia dupa rezultatele slabe ale sportivilor romani de la JO de la Rio.

Un fost inginer VW, gasit vinovat de o instanta din SUA in scandalul emisiilor

Potrivit unui oficial al Departamentului American de Justitie, un fost inginer Volkswagen a pledat, vineri, vinovat in fata unei instante din SUA. Barbatul este acuzat de falsificarea nivelului de.

Au adus 14 lupi in Parcul Yellowstone din SUA, iar ceea ce a urmat depaseste orice imaginatie

O haita de lupi a schimbat destinul si relieful Parcului National Yellowstone din SUA. in 1995, specialistii de la Fish and Wildlife Service din SUA, alaturi de biologi canadieni, au introdus in.

Visul oricarui pedofil va fi indeplinit pe 10 septembrie la Palatul National al Copiilor din Bucuresti. O bloggerita dezbate unul dintre cele mai controversate subiecte dansul la bara practicat de copii (VIDEO)

In ultimul timp dansul la bara a devenit din ce in ce mai apreciat. Efortul pe care dansatorii il depun este unul considerabil, iar cei care ii admira apreaciaza acest.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )