Libnet.ro
UNICEF

22:00

Unul dintre punctele negre ale raportului MCV: nerespectarea deciziilor judecatoresti primite de Primaria Capitalei

Adevărul Adevărul,
Unul dintre punctele negre ale raportului MCV: nerespectarea deciziilor judecatoresti primite de Primaria Capitalei

Unul din punctele raportului Mecanismului de Cooperare si Verificare intocmit de Comisia Europeana, publicat miercuri, este nerespectarea deciziilor judecatoresti de catre autoritatile publice. Prin acest aspect, Primaria condusa de Sorin Oprescu este vizata de cel putin trei puncte, sustin reprezentantii societatii civile. continuă pe Adevărul

Unul dintre punctele negre ale MCV-ului: nerespectarea deciziilor judecatoresti primite si de Primaria Capitalei

Unul din punctele raportului Mecanismului de Cooperare si Verificare intocmit de Comisia Europeana, publicat miercuri, este nerespectarea deciziilor judecatoresti de catre autoritatile publice. Prin acest aspect, Primaria condusa de Sorin Oprescu este vizata de cel putin trei puncte, sustin reprezentantii societatii civile.

Liviu Dragnea: In opinia mea, draftul Raportului MCV contine referiri favorabile Guvernului

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marti, ca, in opinia sa, draftul Raportului MCV contine referirile favorabile Guvernului, el aratand ca, pe ansamblu, documentul contine si laude si critici si ca Raportul consemneaza faptul ca institutiile statului de drept functioneaza si ca directia e buna, transmite Mediafax.

Dragnea, despre draftul raportului MCV: Descentralizarea nu a fost perceputa ca avand o influenta negativa in lupta impotriva coruptiei

Proiectul descentralizarii nu a fost legat de un potential impact negativ asupra luptei impotriva coruptiei in proiectul raportului MCV, a declarat, marti, vicepremierul Liviu Dragnea. Descentralizarea nu a fost p.

Unul dintre cele mai mari patinoare din lume se deschide in ianuarie in Viena.

Ca in fiecare an, in fata Primariei din Viena, se deschide un imens patinoar de peste 7. 000 mp de gheata. Este unul dintre cele mai mari patinoare mobile din lume si constituie de ani buni un punct fix in calendarul de evenimente din Viena. Succesul patinoarului nu se bazeaza doar pe dimensiunea suprafetei de gheata, care comparativ cu 1996 s-a marit de aproape patru ori, ci si pe continua dezvoltare si crestere a standardelor in ceea ce priveste tehnica, confortul, serviciile si oferta .

Gheoghe Trif, unul dintre localnicii salvatori: Am zis, trebuie sa ii gasim, daca sunt aici, pe muntii nostri

Gheoghe Trif, unul dintre localnicii salvatori care au ajuns primii la locul accidentului aviatic dinApuseni, a primit coordonatele exacte de la un politist din Alba. Trif a povestit, intr-o interventie.

Gheorghe Trif, unul dintre localnicii salvatori: Am zis, trebuie sa ii gasim, daca sunt aici, pe muntii nostri

Gheorghe Trif, unul dintre localnicii salvatori care au ajuns primii la locul accidentului aviatic dinApuseni, a primit coordonatele exacte de la un politist din Alba. Trif a povestit, intr-o interventie.

NASA: Tendinta de incalzire a planetei nu poate fi negata. Anul 2013, unul dintre cei mai calzi de cand s-au inceput masuratorile

Cele mai recente rapoarte realizate de NASA si de National Oceanic and Atmospheric Administration NOAA) arata ca anul 2013 a fost unul dintre cei mai calzi, pe glob, de cand s-a inceput colectarea datelor despre.

SUA: Unul dintre sefii Nvidia, lovit mortal de tren in California

Unul dintre managerii de marketing al companiei Nvidia, Phil Scholz, a murit, luni, in urma unui accident feroviar. Scholz, in varsta de 36 de ani, a fost lovit de tren in Santa Clara, California, relateaza.

Draft al raportului MCV: Tara noastra, criticata pentru evenimentele din decembrie din Parlament

Evenimentele din decembrie 2013, atunci cand Parlamentul a incercat sa modifice Codul Penal, au reamintit ca principiile fundamentale si obiectivele privind reforma sunt departe de a fi asigurate, astfel incat este dificil de afirmat sustenabilitatea reformelor si de apreciat in ce masura exista un momentum intern pentru a asigura un larg trend pozitiv, se arata intr-un draft al raportului privind Mecanismul de Cooperare Verificare MCV), citat de HotNews. ro.

Draftul Raportului MCV: Procedurile de recuperare a fondurilor UE pierdute de Romania in achizitiile publice viciate sunt impovaratoare, de durata si ineficiente. Ce efect are legea lui Dragnea

Procedurile de recuperare a prejudiciilor cauzate Romaniei de achizitiile publice viciate de coruptie si conflict de interese, in absorbtia fondurilor europene, sunt impovaratoare, de durata si ineficiente, arata expertii Comisiei Europene, in proiectul Raportului privind Mecanismul de Cooperare si Verificare pe Justitie care urmeaza sa fie prezentat miercuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )