Libnet.ro
UNICEF

18:00

UPDATE Accident pe DN7: un autoturism in care se aflau cinci persoane s-a izbit de un cap de pod

Adevărul Adevărul,
UPDATE Accident pe DN7: un autoturism in care se aflau cinci persoane s-a izbit de un cap de pod

Soferul unui autoturism in care se aflau cinci persoane a pierdut controlul volanului si a ajuns in afara partii carosabile. continuă pe Adevărul

Accident pe DN7: un autoturism in care se aflau cinci persoane a ajuns in afara partii carosabile

Soferul unui autoturism in care se aflau cinci persoane a pierdut controlul volanului si a ajuns in afara partii carosabile.

Accident rutier in Arad: Cinci persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un cap de pod

Grav accident de circulatie in Arad! Cinci persoane au fost ranite duminica, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un cap de pod. Doua dintre cele 5 persoane din autovehicul au avut nevoie de interventia.

ACCIDENT pe DN7. Cinci persoane au fost GRAV RANITE

Cinci persoane au fost grav ranite, duminica dimineata, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un cap de pod, pe DN7, in zona localitatii aradene Varadia, traficul rutier fiind blocat in urma.

Arad: Cinci persoane, ranite grav intr-un accident pe DN 7. Traficul este blocat

Cinci persoane au fost grav ranite, duminica dimineata, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un cap de pod, pe DN7, in zona localitatii aradene Varadia, traficul rutier fiind blocat in urma producerii accidentului, transmite Mediafax.

UPDATE. Accident grav la Campulung Moldovenesc: Doi morti si patru raniti.

Una dintre cele cinci persoane ranite in accidentul produs vineri pe DN 17, la intrarea in Campulung Moldovenesc, a murit, astfel ca numarul celor care si-au pierdut viata in accident a ajuns la doi, in timp ce ranitii, doi aflati in coma, au fost transportati la spital. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Suceava, Alin Galeata, a anuntat ca cei patru raniti au fost transportati la Spitalul Municipal din Campulung Moldovenesc, urmand sa fie .

UPDATE Doua microbuze, implicate intr-un accident rutier la Campulung Moldovenesc. Doua persoane au murit, patru sunt grav ranite

Doua microbuze de transport persoane au fost implicate intr-un accident rutier la Campulung Moldovenesc. Doua persoane au murit, iar patru persoane sunt grav ranite, dintre care doua se afla in coma.

UPDATE Doua microbuze, implicate intr-un accident rutier la Campulung Moldovenesc. Doua persoane au murit, sase sunt grav ranite

Doua microbuze de transport persoane au fost implicate intr-un accident rutier la Campulung Moldovenesc. Patru persoane au ramas incarcerate, alte trei au fost deja transportate la spital pentru ingrijiri.

Doua microbuze, implicate intr-un accident rutier grav la Campulung Moldovenesc. Patru persoane, incarcerate

Doua microbuze de transport persoane au fost implicate intr-un accident rutier la Campulung Moldovenesc. Patru persoane au ramas incarcerate, alte trei au fost deja transportate la spital pentru ingrijiri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )