Libnet.ro
UNICEF

08:30

UPDATE Accident in Pasajul Unirii din Capitala, o masina a intrat intr-un stalp. Un barbat a murit, iar o femeie este grav ranita

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Accident in Pasajul Unirii din Capitala, o masina a intrat intr-un stalp. Un barbat a murit, iar o femeie este grav ranita

Un accident a avut loc, duminica, in Pasajul Unirii din Capitala, o masina intrand intr-un stalp. O persoana a murit la scurt timp dupa producerea accidentului, iar o alta este ranita. Traficul in zona este blocat pe un sens, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov. continuă pe Hotnews

UPDATE Accident in Pasajul Unirii din Capitala, o masina a intrat intr-un stalp. Un barbat a murit, iar o femeie este grav ganita

Un accident a avut loc, duminica, in Pasajul Unirii din Capitala, o masina intrand intr-un stalp. O persoana a murit la scurt timp dupa producerea accidentului, iar o alta este ranita. Traficul in zona este blocat pe un sens, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov.

FOTO: Accident foarte GRAV in Capitala

Un barbat in varsta de 45 de ani si-a pierdut viata in urma unui accident foarte grav de circulatie care a avut loc duminica in Pasajul Unirii din Capitala, au anuntat oficiali ai ISU Bucuresti. Persoana de sex masculin a fost declarata decedata de mediul SMURD, au precizat acestia. Barbatul fusese supus manevrelor de resuscitare.

UPDATE Accident grav in Pasajul Unirii. O persoana a murit din cauza ranilor

Accident rutier grav petrecut duminica in Pasajul Unirii din Capitala. Doua masini s-au facut praf, din cauza vitezei si a neatentiei la volan. Una dintre victime a murit, in ciuda eforturilor medicilor de la SMURD de a o resuscita.

Grav accident rutier in Capitala

Un accident grav de circulatie, soldat cu un mort si un ranit, a avut loc, in aceasta dupa-amiaza, in pasajul Unirii din Capitala, transmite Antena 3.

Accident grav de circulatie in Pasajul Unirii: O persoana a decedat, iar alta este grav ranita. Traficul, blocat dupa interventia autoritatilor (VIDEO)

Un accident grav a blocat Pasajul Unirii pentr mai mult timp, in dupa-amiaza zilei de duminica, 15 mai. Soferul se deplasa cu viteza pe sosea, iar potrivit declaratiilor lui Ovidiu Munteanu, purtator de.

Festin gastronomic in Parcul National din Capitala. Vedeta a fost marele mic (VIDEO)

Festin gastronomic in Parcul National din Capitala. Vedeta a fost marele mic. Lung de 20 de metri, mititelul a fost devorat de gurmanzi. A fost si un concurs de mancat mici, iar castigatorul a.

Traficul rutier din Capitala, restrictionat sambata si duminica pentru OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti

Traficul rutier din Capitala este restrictionat, in weekendul 14-15 mai, pentru a cincea editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care se desfasoara pe un traseu stradal securizat si inchis circulatiei auto pe o distanta de 21 km.

Mai multe zone din Capitala raman temporar, sambata, fara curent electric

Mai multe zone din Capitala raman temporar, sambata, fara curent electric, in urma lucrarilor de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, planificate de Enel Distributie Muntenia, scrie Agerpres.

Ipoteza socanta la un liceu din Capitala: Elevii nu ar fi lasati sa sune la 112, pentru ca scoala are exclusivitate cu ambulanta PULS (FOTO)

O ipoteza socanta a fost lansata in mediul online, cu privire la liceul Nichita Stanescu din Capitala. Mai exact, se pare ca elevilor li s-a interzis sa sune la 112 in caz de nevoie, din cauza ca in.

Accident grav in zona Unirii. Un barbat a murit, o femeie este ranita

Un accident grav de circulatie, soldat cu doua victime, a avut loc, duminica dupa-amiaza, in pasajul Unirii din Capitala. Soferul masinii a pierdut controlul volanului, din primele informatii,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )