Libnet.ro
UNICEF

16:00

UPDATE Amenintare falsa cu bomba la Palatul de Justitie din Arad

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Amenintare falsa cu bomba la Palatul de Justitie din Arad

Palatul de Justitie din Arad, in care isi au sediul si Tribunalul si Judecatoria, a fost evacuat, vineri dupa-amiaza, in urma unei amenintari cu bomba primita la 112, politistii izoland perimetrul in care se afla cladirea si inchizand traficul pe doua strazi din zona, relateaza Mediafax. Amenintarea s-a dovedit, ulterior, falsa. continuă pe Hotnews

Palatul de Justitie din Arad, evacuat dupa o amenintare cu bomba

Palatul de Justitie din Arad, in care isi au sediul si Tribunalul si Judecatoria, a fost evacuat, in aceasta dupa-amiaza, in urma unei amenintari cu bomba, arata sursele de presa.

UPDATE. Cluj: Cinci curse aeriene, ANULATE din cauza cetii.

Cele cinci curse aeriene interne si externe care inregistrau initial intarzieri, miercuri, din cauza cetii de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj au fost anulate, iar pe langa acestea alte trei aeronave vor avea intarzieri sau vor fi anulate, transmite Mediafax. Astfel, au fost anulate doua curse Tarom care ar fi trebuit sa aterizeze la Cluj-Napoca la orele 8. 40, respectiv 9. 05, cursa companiei Wizz Air spre Beauvais, care trebuia sa plece la ora 6. 00 si se estima ca va pleca la .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )