Libnet.ro
UNICEF

17:00

UPDATE. Antonescu: Parlamentarii PNL NU vor sustine proiectul de la Rosia Montana.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Antonescu: Parlamentarii PNL NU vor sustine proiectul de la Rosia Montana.

UPDATE: Liberalii s-au pronuntat impotriva sustinerii proiectului minier de la Rosia Montana, a anuntat, intr-o declaratie de presa, liderul PNL Crin Antonescu. A fost o reuniune a grupurilor PNL din Senat si Camera Deputatilor, la initiativa lui Andrei Gerea- Camera Deputatilor, pentru a stabili o pozitie comuna privind Rosia Montana. Am supus la vot si pozitia PNL este de a vota impotriva proiectului minier de la Rosia Montana, a declarat liderul PNL, Crin Antonescu, la finalul sedintei. Eu . continuă pe România Liberă

UPDATE. Parlamentarii PNL NU vor sustine proiectul de la Rosia Montana.

UPDATE: Liberalii s-au pronuntat impotriva sustinerii proiectului minier de la Rosia Montana, a anuntat, intr-o declaratie de presa, liderul liberal Crin Antonescu. A fost o reuniune a grupurilor PNL din Senat si Camera Deputatilor, la initiativa lui Andrei Gerea- Camera Deputatilor, pentru a stabili o pozitie comuna privind Rosia Montana, a declarat liderul PNL, Crin Antonescu, la finalul sedintei. Am supus la vot si pozitia PNL este de a vota impotriva proiectului minier de la Rosia .

ROSIA MONTANA. Ministrul Culturii: Daca proiectul ar fi ajuns in Parlament, era in regula ...

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a declarat, luni seara, la B1 TV, ca daca proiectul privind Rosia Montana ar fi ajuns in Parlament, era in regula inceperea exploatarii. Totodata, Barbu a aratat ca toti ministrii care trebuiau sa-si dea punctul de vedere asupra proiectului l-au avizat. Citeste si UPDATE. Antonescu: Parlamentarii PNL NU vor sustine proiectul de la Rosia Montana In acest moment, din punctul de vedere al Ministerului Culturii, proiectul se poate face. Pe latura de .

PNL nu va sustine proiectul Rosia Montana in Parlament

Update 19:06 Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a mentionat: Pozitia noastra e de a vota impotriva acestui proiect de lege. Au fost doua voturi de sustinere a proiectului Rosia Montana. La nivel politic, in USL, nu a existat o discutie pe aceasta tema.

Parlamentarii PNL, convocati de Crin Antonescu in sedinta la ora 18:00

Surse liberale au declarat pentru Hotnews. ro ca deputatii si senatorii PNL au fost convocati de Crin Antonescu intr-o sedinta de urgenta la ora 18:00. Intalnirea are loc in contextul in care Crin Antonescu a anuntat luni intr-o conferinta de presa ca personal nu sustine in Parlament proiectul Rosia Montana. Antonescu a precizat ca nu s-a consultat cu premierul Victor Ponta in privinta deciziei. HotNews. ro va tine la curent cu evolutiile din PNL.

UPDATE Crin Antonescu, dupa sedinta grupurilor parlamentare ale PNL: Parlamentarii liberali vor vota impotriva proiectului Rosia Montana

Deputatii si senatorii PNL vor vota impotriva proiectului privind exploatarea miniera de la Rosia Montana, a anuntat luni seara Crin Antonescu, dupa o sedinta a grupurilor parlamentare ale liberalilor.

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut, luni, o conferinta de presa la sediul central al PNL. Acesta a declarat ca proiectul Rosia Montana trebuie respins. Cred ca proiectul exploatarii la Rosia.

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie RESPINS

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut, luni, o conferinta de presa la sediul central al PNL. Acesta a declarat ca proiectul Rosia Montana trebuie respins, apreciind ca sentimentul public contrar e mai.

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins

Proiectul Rosia Montana trebuie respins, a sustinut presedintele PNL si presedintele senatului Crin Antonescu. El a sustinut astfel zecile de mii de romani care au iesit in strada pentru a protesta pe marginea proiectului Rosia Montana,.

Reactiile unora dintre cei mai vizibili protestatari dupa ce Victor Ponta a anuntat ca Proiectul Rosia Montana este inchis: Sa nu ne culcam pe o ureche imediat. Protestele de strada vor continua pana cand legea este retrasa. Rosia Montana is our Gezi Par

Unii dintre cei mai vizibili protestatari impotriva proiectului de lege ce dadea unda verde exploatarii la Rosia Montana au reactionat imediat, pe Facebook, la declaratiile de luni ale politicienilor. Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca Proiectul Rosia Montana este inchis dupa ce liderul liberal Crin Antonescu declarase, in aceeasi zi, ca Proiectul trebuie respins. Nu se poate guverna dupa strada, dar nu se poate guverna ignorand strada. Protestatarii saluta faptul ca s-a castigat o batalie, dar nu un razboi si ca internetul si presa alternativa reusesc sa sparga o blocada a presei traditionale, insa sunt hotarati sa continue protestele de strada pana cand legea este retrasa. Sa nu ne culcam pe o ureche, indeamna ei, adaugand ca vor continua lupta inclusiv pentru interzicerea folosirii cianurilor in minerit, impotriva gazelor de sist si pentru includerea Rosiei Montane in patrimoniul UNESCO.

Ponta: Proiectul Rosia Montana trebuie respins in procedura de urgenta in Parlament

Update 14:38 Premierul Victor Ponta a declarat, la Palatul Parlamentului, ca in cazul in care proiectul Rosia Montana va fi respins, investitorii probabil vor cere despagubiri, dar in mod sigur nu va exista raspunderea Guvernului daca va exista un proces.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2894 seconds )