Libnet.ro
UNICEF

20:30

UPDATE G7 anunta ca va adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Adevărul Adevărul,
UPDATE G7 anunta ca va adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Statele din cadrul grupului G7 au anuntat, sambata, potrivit unui comunicat comun, ca au ajuns la un acord cu privire la impunerea unor noi sanctiuni Rusiei, pe fondul tensiunilor din estul Ucrainei, relateaza AFP. Sanctiunile ar putea sa vizeze persoane influente in sectoarele energetic si bancar, potrivit unui oficial american. continuă pe Adevărul

G7 anunta ca va adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Statele din cadrul G7 s-au angajat sa impuna noi sanctiuni impotriva Rusiei, potrivit unui comunicat comun, un oficial american de rang inalt precizand ca noile masuri vor fi anuntate luni, relateaza AFP.

G7 anunta ca va adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Statele din cadrul G7 s-au angajat sa impuna noi sanctiuni impotriva Rusiei, potrivit unui comunicat comun, un oficial american de rang inalt precizand ca noile masuri ar putea fi anuntate luni, relateaza AFP .

Statele G7 vor adopta NOI SANCTIUNI impotriva Rusiei

Statele din cadrul G7 s-au angajat sa impuna noi sanctiuni impotriva Rusiei, potrivit unui comunicat comun, un oficial american de rang inalt precizand ca noile masuri ar putea fi anuntate luni, relateaza AFP,.

G7 anunta ca va adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Am convenit sa impunem cat mai curand sanctiuni impotriva Rusiei, se arata intr-un comunicat comun al statelor G7, publicat sambata, la Seul. Luand in considerare necesitatea de a garanta alegeri prezidentiale democratice, pasnice si reusite luna viitoare la 25 mai), in Ucraina, ne-am angajat sa actionam de urgenta pentru a intensifica sanctiunile tintite si masurile impotriva Rusiei, adauga G7 in comunicat.

G7 anunta ca va adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Statele din cadrul grupul G7 au anuntat, sambata, potrivit unui comunicat comun, ca au ajuns la un acord cu privire la impunerea unor noi sanctiuni Rusiei, pe fondul tensiunilor din estul Ucrainei, relateaza AFP.

SUA, Franta, Germania si Marea Britanie analizeaza posibilitatea unor noi sanctiuni contra Rusiei

Presedintele SUA, cel al Frantei, cancelarul Germaniei, premierul britanic si cel italian au evocat posibilitatea introducerii unor noi sanctiuni impotriva Rusiei, din cauza situatiei din Ucraina. Sefii de stat.

Angela Merkel i-a transmis lui Vladimir Putin marea sa ingrijorare legata de situatia din Ucraina. Germania nu exclude noi sanctiuni impotriva Rusiei

Cancelarul german Angela Merkel si-a exprimat marea sa ingrijorare legata de situatia din Ucraina, in cadrul unei convorbiri telefonice cu presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat vineri purtatorul de cuvant al guvernului de la Berlin, Steffen Seibert, citat de AFP.

G7 va impune noi sanctiuni contra Rusiei

G7, grupul celor mai industrializate and tari, s-a angajat sa impuna noi sanc and tiuni contra Rusiei in criza ucraineana, potrivit unui comunicat comun de astazi, in timp ce un inalt responsabil american a precizat ca ele ar trebui sa intervina de luni.

Obama discuta cu liderii europeni pentru impunerea de noi sanctiuni Rusiei

Presedintele american Barack Obama a anuntat ca va discuta vineri seara cu ledearii europeni pentru introducerea unor noi sanctiuni impotriva Rusiei, anunta RIA Novosti.

Merkel: Reuniune apropiata a and sefilor diploma and tiilor din UE pentru a examina noi sanc and tiuni impotriva Rusiei

Mini and strii de externe din statele membre ale Uniunii Europene se vor reuni cat de rapid posibil pentru a examina noi sanc and tiuni impotriva Rusiei, in contextul crizei ucrainene, a anun and tat astazi cancelarul german Angela Merkel, potrivit AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )