Libnet.ro
UNICEF

11:30

UPDATE Atac armat la un schimb valutar din Chisinau. O femeie a decedat

Adevărul Adevărul,
UPDATE Atac armat la un schimb valutar din Chisinau. O femeie a decedat

Doua femei, angajate ale unei case de schimb valutar din hotelul Cosmos din Capitala, au fost atacate in aceasta seara de un individ. Potrivit unor surse atacatorul a disparut cu jumatate de milion de lei, iar una dintre femei a decedat ca urmare a unui atac de cord. continuă pe Adevărul

Atac armat la un schimb valutar din Chisinau. O persoana a decedat

Doua femei, angajate ale unei case de schimb valutar din hotelul Cosmos din Capitala, au fost atacate in aceasta seara de un individ. Potrivit unor surse atacatorul a disparut cu jumatate de milion de lei, iar una dintre femei a decedat ca urmare a unui atac de cord.

Atac armat la un schimb valutar din Chisinau. O persoana a fost ucisa

Doua femei, angajate ale unei case de schimb valutar din hotelul Cosmos din Capitala, au fost atacate in aceasta seara de un individ.

Sapte raniti, intr-un atac armat in Seattle

Cel putin sapte persoane au fost ranite joi, in timpul unui atac armat intr-un campus universitar din Seattle, in nord-vestul Statelor Unite, a anuntat politia, citata de cotidianul Seattle Times, conform Mediafax.

SUA: Un mort si cel putin sapte raniti, intr-un atac armat produs intr-un campus universitar din Seattle

Opersoana a murit si cel putin sapte persoane au fost ranite joi, in timpul unui atac armat intr-un campus universitar din Seattle, in nord-vestul Statelor Unite. Atacul a avut loc in campusul Universita.

Atac armat intr-un campus universitar din SUA. Atacatorul a inceput sa traga in stanga si in dreapta. 4 persoane, grav ranite

Cel putin patru persoane au fost ranite joi, in timpul unui atac armat intr-un campus universitar din Seattle, in nord-vestul Statelor Unite, a anuntat politia, citata de cotidianul Seattle Times in editia .

VIDEO Atac armat intr-un campus universitar din Seattle: O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, joi dupa-amiaza, in urma unui atac armat produs in campusul Universitatii Seattle Pacific, din SUA, au anuntat autoritatile americane, potrivit Washington Post.

Canada: Trei politisti ucisi si alti doi raniti, intr-un atac armat

Trei politisti au fost ucisi miercuri seara, iar alti doi au fost raniti, in urma unui atac armat, la Moncton, o provincie in estul Canadei. O a treia persoana a fost ranita si spitalizata. Un barbat de 24.

Atac armat in Canada: Trei politisti, omorati, iar alti doi, raniti

Trei politisti au fost impuscati, miercuri seara, de un barbat inarmat, in varsta de 24 de ani, iar alti doi au fost raniti, la Moncton, principalul oras din New Brunswick, o provincie in estul Canadei, a anuntat politia federala, relateaza AFP, conform Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )