Libnet.ro
UNICEF

08:30

UPDATE Avertizari de cod galben de ploi pentru zece judete din tara

Adevărul Adevărul,
UPDATE Avertizari de cod galben de ploi pentru zece judete din tara

Meteorologii au emis avertizari cod galben de ploi pentru mai multe judete din tara. De asemenea, acestia au precizat ca vom avea parte de ploi si sambata si duminica, zile in care temperaturile vor scadea cu cateva grade. continuă pe Adevărul

UPDATE Avertizari de cod galben de ploi pentru opt judete din tara

Meteorologii au emis avertizari cod galben de ploi pentru mai multe judete din tara. De asemenea, acestia au precizat ca vom avea parte de ploi si sambata si duminica, zile in care temperaturile vor scadea cu cateva grade.

Avertizari cod galben de ploi pentru cinci judete din tara

Meteorologii au emis avertizari cod galben de ploi pentru judetul Bistrita Nasaud, pentru jumatatea de sud a judetului Caras-Severin, pentru pentru estul judetului Cluj, pentru sudul judetului Galati si pentru judetul Sibiu.

Avertizari cod galben de ploi pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis avertizari cod galben de ploi pentru judetul Bistrita Nasaud, precum si pentru jumatatea de sud a judetului Caras-Severin.

Cod GALBEN de furtuni si grindina in Moldova.

Trei judete din Modldova se afla sub cod galben de ploi si furtuni, a anuntat Administratia Nationala de Meteorologie ANM), conform Realitatea TV. Intre orele 13. 00 si 14. 30, judetul Suceava- mai ales estul judetului, inclusiv municipiul Suceava si Falticeni; judetul Botosani- partea centrala si vestica a judetului, inclusiv municipiul Botosani si Dorohoi; judetul Iasi- nord-estul judetului, inclusiv orasul Pascani. In aceste zone, vor cadea precipitatii care, local, pot atinge si depasi 25 .

UPDATE ISU Bucuresti: 15 interventii pentru a indeparta pomi cazuti pe carosabil si masini

Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri seara o avertizare nowcasting de furtuna pentru Bucuresti si judetul Ilfov, valabila pana la ora 19:55. In intervalul temporar amintit, Bucurestiul si judetul Ilfov se afla sub Cod Galben de ploi, vant, grindina si descarcari electrice.

Cod galben de ploi in Capitala. Pana la ce ora este valabila avertizarea

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi pentru municipiul Bucuresti si judetul Ilofv, valabila pana la 19. in Capitala, aversele vor fi insotite de descarcari electrice, iar cantitatea de.

VIDEO Cod galben de vijelie si grindina in Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de cod galben de vijelie si grindina valabila pentru Bucuresti si judetul Ilfov, pana la ora 19.

COD GALBEN de furtuna. Vezi care sunt zonele afectate!.

ANM a emis o avertizare de COD GALBEN de fenomene meteo periculoase, transmite realitatea. net. Intre orele 18:55 si 19:55, in judetul Ilfov si municipiul Bucuresti se vor semnala intensificari ale vantului, grindina, descarcari electrice, averse in cantitati ce pot depsi 15. 20 l/mp. Intre orele 18:35 si 19:35, in sudul judetului Prahova si in nordul si estul judetului Ilfov se vor semnala grindina, averse in cantitati ce pot atinge si depasi 20. 25 l/mp, descarcari electrice, .

Avertizare cod Galben de furtuna in Bucuresti, pana la ora 19:55

Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri seara o avertizare nowcasting de furtuna pentru Bucuresti si judetul Ilfov, valabila pana la ora 19:55.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )