Libnet.ro
UNICEF

00:08

UPDATE BRD Nastase Tiriac Trophy: Programul zilei de joi a fost modificat, din cauza ploii. Romanii Ungur si Copil incearca o calificare in sferturi/ Meciurile incep la ora 15.30

Hotnews Hotnews,
 UPDATE BRD Nastase Tiriac Trophy: Programul zilei de joi a fost modificat, din cauza ploii. Romanii Ungur si Copil incearca o calificare in sferturi/ Meciurile incep la ora 15.30

Romanii Adrian Ungur si Marius Copil vor incerca joi sa se califice in sferturile de finala ale turneului BRD Nastase Tiriac Trophy 2014. Tot joi va juca la arenele BNR si favoritul 2 al competitiei, Mihail Youzhny. Vezi programul zilei in articol. UPDATE ora 15. 00 Organizatorii au anuntat ca meciurile vor incepe joi la ora 15. 30, din cauza ploii, iar programul a fost modificat. continuă pe Hotnews

BRD Nastase Tiriac Trophy: Programul zilei de joi. Romanii Ungur si Copil incearca o calificare in sferturi

Romanii Adrian Ungur si Marius Copil vor incerca joi sa se califice in sferturile de finala ale turneului BRD Nastase Tiriac Trophy 2014. Tot joi va juca la arenele BNR si favoritul 2 al competitiei, Mihail Youzhny. Vezi programul zilei in articol.

Ungur, Copil si Tecau joaca azi pentru calificarea in fazele superioare ale BRD Nastase Tiriac Trophy. Programul zilei

Dupa ce Victor Hanescu a fost eliminat de Gilles Simon, Romania mai este reprezentata la BRD Nastase Tiriac Trophy de Marius Copil, Adrian Ungur si Horia Tecau. Toti trei vor juca joi, miza fiind calificarea in sferturi, la simplu, respectiv semifinale, in proba de dublu.

BRD Nastase Tiriac Trophy: Programul zilei de miercuri

Victor Hanescu vs Gilles Simon se anunta a fi una din cele mai interesante partide de miercuri, de la BRD Nastase Tiriac Trophy. Tot astazi vor mai putea fi vazuti Lukas Rosol, Horia Tecau si Grigor Dimitrov. Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei.

BRD Nastase Tiriac Trophy: Programul zilei

Luni se vor disputa mai multe partide contand pentru BRD Nastase Tiriac Trophy, doi romani urmand sa se afle pe zgura de la Arenele BNR. Intra in material pentru a vedea programul zilei.

BRD Nastase Tiriac Trophy: Programul partidelor de marti

Programul partidelor care se vor disputa, marti, la turneul BRD Nastase Tiriac Trophy: Terenul Central, de la ora 13. 00Carlos Berlocq Argentina) - Andreas Seppi Italia, nr. 6)Dudi Sela Israel) - Victor Hanescu Romania)Adrian Mannarino Franta) - Marius Copil Romania, wild-card).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )