Libnet.ro
UNICEF

00:08

UPDATE Bruxellesul ameninta din nou Franta cu sanctiuni, dupa ce ministrul de Interne a vorbit despre expulzarea tuturor romilor si retrimiterea lor in Romania si Bulgaria

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Bruxellesul ameninta din nou Franta cu sanctiuni, dupa ce ministrul de Interne a vorbit despre expulzarea tuturor romilor si retrimiterea lor in Romania si Bulgaria

Polemica privind romii din Romania si Bulgaria atinge noi cote in Franta, alimentata de afirmatiile ministrului socialist de Interne, Manuel Valls, privind imposibilitatea integrarii acestora si inevitabila lor expulzare, iar Comisia Europeana ameninta din nou Parisul cu sanctiuni, reamintind ca romii, cetateni europeni, au dreptul de a circula liber in toate statele membre. continuă pe Hotnews

Consiliul ASF, din nou la taiere

Update 14:44 Camera Deputatilor a redus la 9 numarul membrilor ASF Camera Deputatilor a adoptat, astazi, cu 257 voturi pentru, 68 impotriva si 7 abtineri, modificarea ordonantei de urgenta privind Autoritatea pentru Supraveghere Financiara ASF), stabilind reducerea de la 11 la 9 a numarului de membri ai consiliului care conduce institutia, se arata pe site-ul Camerei Deputatilor.

Guvernul amana din nou posibilitatea denuntarii clauzelor abuzive, inclusiv din credite.

Posibilitatea denuntarii clauzelor abuzive din contractele de prestari servicii, inclusiv credite bancare, care trebuia aplicata din octombrie dupa tergiversari repetate, va fi amanata din nou de Guvern, o ordonanta de urgenta redactata in acest sens fiind deja inaintata pentru sedinta de miercuri, transmite Mediafax. Proiectul de ordonanta de urgenta proroga termenul de intrare in vigoare a posibilitatii de denuntare a acestor clauze abuzive si a fost inregistrat marti la Secretariatul .

Alexandru Arsinel va fi din nou internat. Actorul risca sa isi piarda ambii rinichi

Alexandru Arsinel va fi din nou internat, la Cluj, pentru ca actorul nu se simte bine dupa transplantul de rinichi facut la sfarsitul lunii trecute. Medicii spun ca starea actorului s-a deteriorat din cauza.

Denuntarea clauzelor abuzive va fi amanata din nou

Termenul propus pana la care sa fie amanata, din nou, posibilitatea denuntarii clauzelor abuzive din contractele de prestari servicii, inclusiv credite bancare, este 1 februarie 2014, o decizie urmand sa fie luata in sedinta de miercuri a Guvernului,.

Robin Thicke: Mi-ar placea sa colaborez din nou cu Pharrell si T.I.!

Artistul american, care a innebunit mapamondul in aceasta vara cu megahitul Blurred Lines, a declarat in cadrul unui interviu pentru Billboard ca i-ar placea foarte mult sa faca din nou echipa cu Pharrell si T. pentru o alta piesa. Cei trei au colaborat anul acesta pentru hitul amintit mai sus. Pharrell este deja un brand .

Alexandru Arsinel, din nou in spital: Probleme sale de sanatate nu sunt legate de transplantul renal suferit

Alexandru Arsinel s-a internat din nou la Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal din Cluj-Napoca. Actorul va fi consultat de medici din Austria si Italia. Doctorii vor incerca sa-si dea seama de ce se.

Monica Anghel, din nou mama?

Monica Anghel isi doreste sa devina din nou mama. Artista si sotul ei vor sa aiba o familie numeroasa si spera la un al doilea copil, indiferent ca este baietel sau fetita.

Minerii care sustin proiectul Rosia Montana au coborat, din nou, in subteran

Cei 33 de mineri din Rosia Montana care s-au blocat timp de mai multe zile in galeria Catalina Monulesti au coborat din nou in subteran, ieri, la Rosia Montana, arata sursele de presa.

Manifestare pentru proiectul de la Rosia Montana: Cei 33 de mineri au coborat din nou in subteran, pentru un protest de cateva ore

Cei 33 de mineri au coborat din nou in subteran, la Rosia Montana, duminica, pentru un protest de cateva ore, cerand aprobarea proiectului minier, ei fiind sustinuti la suprafata de 250 de persoane, in timp ce in Alba Iulia, Aiud si Campeni au avut loc actiuni impotriva proiectului.

Ortacii de la Rosia Montana au coborat din nou in mina: Proteste in mai multe orase fata de proiectul Rosia Montana

Ortacii de la Rosia Montana au coborat din nou in mina pentru a protesta, relateaza B1 TV. Protestul celor 33 de mineri care au coborat in subteran va dura aproximativ doua ore. in plus, peste 2. 500 de mineri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )