Libnet.ro
UNICEF

18:30

UPDATE. Cetatean maghiar membru in Noua Garda Ungara, indezirabil cinci ani.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Cetatean maghiar membru in Noua Garda Ungara, indezirabil cinci ani.

Cetateanul ungar Mikola Bela, membru al organizatiei Noua Garda Ungara, declarat indezirabil de Curtea de Apel Bucuresti, a fost ridicat, joi dupa-amiaza, de la o locuinta din Targu Mures, fiind escortat spre Ungaria. Prefectul de Mures, Corneliu Grosu, a declarat ca a fost informat ca Mikola Bela, membru al organizatiei Noua Garda Ungara, va fi, pana diseara in afara granitelor. Am fost informat ca s-a pus in aplicare mandatul instantei. Este prima data cand se intampla asa ceva la noi, . continuă pe România Liberă

Cetatean maghiar membru in Noua Garda Ungara, indezirabil cinci ani.

Un membru al organizatiei Noua Garda Ungara, Mikola Bela, a fost declarat indezirabil in Romania pentru cinci ani, potrivit unei decizii luate joi de Curtea de Apel Bucuresti, relateaza Mediafax. Hotararea luata de Curtea de Apel Bucuresti, care devine executorie imediat, poate fi insa contestata la instanta suprema, in termen de 10 zile. Mikola Bela este unul dintre cei patru cetateni ungari care au primit interdictie de a intra in Romania timp de un an, dupa cum a anuntat, in 17 martie, .

Extremistul maghiar Mikola Bela, declarat indezirabil pentru 5 ani

Cetateanul ungar Mikola Bela, membru al organizatiei Noua Garda Ungara, a fost declarat indezirabil in Romania pentru cinci ani. Hotararea luata de Curtea de Apel Bucuresti, care devine executorie imediat,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2441 seconds )