Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Cod portocaliu de viscol in 8 judete si Cod galben in alte 3. Capitala a iesit de sub avertizari

Adevărul Adevărul,
UPDATE Cod portocaliu de viscol in 8 judete si Cod galben in alte 3. Capitala a iesit de sub avertizari

Administratia Nationala de Meteorolgoie ANM) a prelungit, luni dimineata, informarile de Cod galben si de Cod portocaliu. Totodata, acestea au fost restranse, astfel ca mai multe judete au iesit de sub aceste incidente. continuă pe Adevărul

METEO Cod portocaliu de viscol in 8 judete si Cod galben in alte 3. Capitala a iesit de sub avertizari

Administratia Nationala de Meteorolgoie ANM) a prelungit, luni dimineata, informarile de Cod galben si de Cod portocaliu. Totodata, acestea au fost restranse, astfel ca mai multe judete au iesit de sub aceste incidente.

METEO Cod portocaliu de viscol in 8 judete si Cod galben in Capitala si in 9 judete

Opt judete din tara se afla, luni dimineata, sub Cod portocaliu de viscol si ninsori, iar alte noua judete, inclusiv Capitala, se afla sub Cod galben. Specialistii au emis duminica, pentru prima oara, avertizare nowcasting de Cod rosu de vreme rea.

METEO Bucurestiul si 13 judete din tara, sub Cod portocaliu de viscol si ninsori. 14 judete sunt sub Cod galben

Capitala si 13 judete din tara se afla, pana duminica la ora 22. 00, sub Cod portocaliu de viscol si ninsori. Totodata, 14 judete se afla sub Cod galben de ninsori.

Cod galben si cod portocaliu de viscol, de miercuri, in sud-est-ul tarii. Avertizarea meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) va emite, marti, o avertizare de vant puternic, valabila pentru intervalul miercuri dimineata - joi la pranz, si COD GALBEN pentru zona Olteniei, precum si COD PORTOCALIU pentru judetele din sud-est care s-au mai aflat sub aceasta atentionare, scrie Mediafax. In cursul zilei de luni, directorul ANM, Ion Sandu a anuntat la RFI ca de miercuri dimineata pana joi dimineata, cu probabilitate foarte mare, ANM-ul va emite din nou avertizari de viscol in sudul tarii.

Noi avertizari meteo: 13 judete si Capitala, sub cod portocaliu de viscol

Meteorologii au emis sambata, la ora 19. 00, o noua avertizare cod portocaliu de viscol, valabila pana duminica seara la ora 22. 00, restransa fata de precedenta la 13 judete din sud-estul tarii si Capitala.

Galatiul intra sub cod portocaliu de viscol. Sambata seara, ANM-ul va actualiza codurile din nou

Daca in toate prognozele date pe tot parcursul zilei de vineri, judetul Galati figura cu cod galben de viscol, iata ca sambata dimineata, ANM a revizuit avertizarile si a transformat codul galben in cod portocaliu.

Judetele Vrancea, Buzau si Braila au iesit de sub Codul Rosu de viscol, intrand sub Cod Portocaliu. Bucurestiul si noua judete, sub Cod Galben

Update 21. 20 - Vrancea, Buzau si Braila au iesit de sub Codul Rosu de viscol si ninsori, trecand sub Cod Portocaliu. Sub Cod Portocaliu se afla si Constanta, Tulcea, Ialomita, Calarasi si Galati, pana.

COD GALBEN si COD PORTOCALIU de viscol, de miercuri, in sud-est-ul tarii. Avertizarea meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) va emite, marti, o avertizare de vant puternic, valabila pentru intervalul miercuri dimineata - joi la pranz, si COD GALBEN pentru zona Olteniei, precum si COD PORTOCALIU pentru judetele din sud-est care s-au mai aflat sub aceasta atentionare, scrie Mediafax.

UPDATE. COD ROSU in trei judete: Buzau, Vrancea si Braila. ...

UPDATE: Liniile de cale ferata Bucuresti Sud - Oltenita, Ploiesti - Urziceni si Cilibia - C. Rosetti sunt inchise si au fost anulate peste 100 de trenuri, intarzierile fiind si de peste 11 ore, potrivit datelor centralizate de CFR Calatori la ora 17. Citeste si: Peste O SUTA de trenuri anulate si TREI linii inchise Un numar de 117 trenuri au fost anulate din cauza timpului nefavorabil. Trenuri cu intarzieri foarte mari mai sunt pe liniile Bucuresti Nord - Salva 680 de minute) si Sibiu .

METEO Iarna si-a intrat in drepturi. Specialistii au prelungit informarile de Cod portocaliu si Cod galben de viscol si ninsori. Astazi ar putea fi emis Cod rosu

Meteorologii au prelungit informarile de Cod portocaliu si Cod galben de ninsori si viscol. Astfel ca, pana duminica la ora 22. 00, Capitala si 18 judete se afla sub Cod portocaliu, iar sapte judete se afla cub Cod galben.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2427 seconds )