Libnet.ro
UNICEF

23:00

UPDATE. Codul galben de vant puternic, extins in aproape toata tara.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Codul galben de vant puternic, extins in aproape toata tara.

Codul galben de vant puternic valabil duminica a fost extins in aproape toata tara, inclusiv Capitala, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel, pana la ora 19. 00, sunt sub cod galben Capitala si judetele Ilfov, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Ialomita, Calarasi si Giurgiu. Alte atentionari sunt valabile pana la 19. 30 in judetele Caras-Severin, Hunedoara, Arad si Timis, respectiv pana la 22. 00 in Constanta si Tulcea. ANM a emis anterior atentionari de vant . continuă pe România Liberă

Codul galben de vant puternic, extins.

Codul galben de vant puternic, valabil sambata seara, a fost extins in judetele Timis, Caras-Severin si Hunedoara, potrivit unei atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), citata de Mediafax. In aceste judete sunt asteptate, pana la ora 22. 00, intensificari de vant care, la rafala, pot atinge si depasi local 50-60 km/h, iar izolat 70 km/h. Anterior, ANM a emis trei atentionari nowcasting pentru 16 judete din vestul, centrul si estul tarii, fiind anuntate .

UPDATE. COD GALBEN de vant in mai multe judete din tara. NINSORI in unele zone de munte.

UPDATE: Codul galben de vant puternic, valabil sambata seara, a fost extins in judetele Timis, Caras-Severin si Hunedoara, potrivit unei atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) Citeste si: Codul galben de vant puternic, extins UPDATE: Administratia Nationala de Meteorologie a marit intervalul de cod galben pentru vant pana la ora 22:10, iar numarul judetelor afectate de rafalele de vant a crescut de la 10 la 16 judete. Cele mai afectate sunt : judetele .

UPDATE Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o informare meteorologica de intensificari ale vantului pentru perioada 15 - 17 martie. De asemenea, meteorologii au emis si doua avertizari cod galben de vant puternic pentru mai multe judete din tara.

ANM: Informare de vant puternic pentru toata tara de sambata pana luni

Meteorologii au emis vineri o informare meteorologica de vant puternic, valabila de sambata de la ora 13, pana luni la aceeasi ora. in intervalul mentionat vantul se va intensifica treptat in toate.

Primavara capricioasa. Vant puternic si temperaturi mai mici cu 10 grade

Dupa cateva zile insorite, vremea schimba foaia in Baragan. Sfarsitul de saptamana aduce vant puternic si temperaturi cu 10 grade Celsius mai scazute. Sambata, soarele ne rasfata cu maxime de 18 grade Celsius, insa duminica nu vom avea parte decat de 10 grade Celsius.

Cod galben de vant in zece judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o informare meteorologica de intensificari ale vantului pentru perioada 15 - 17 martie. De asemenea, meteorologii au emis si doua avertizari cod galben de vant puternic pentru 10 judete din tara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )