Libnet.ro
UNICEF

12:30

UPDATE Comisia juridica a Senatului voteaza avizarea ARESTARII lui Dan Sova. Angajatii senatorului au recunoscut FALSIFICAREA contractelor in dosarul Turceni-Rovinari

România Liberă România Liberă,
UPDATE Comisia juridica a Senatului voteaza avizarea ARESTARII lui Dan Sova. Angajatii senatorului au recunoscut FALSIFICAREA contractelor in dosarul Turceni-Rovinari

Comisia juridica a Senatului decide asupra cererii DNA de arestare a senatorului PSD Dan Sova. Mai multi angajati de la firma de avocatura a lui Dan Sova au recunoscut la DNA neregulile legate de contractele de asistenta juridica semnate cu complexele energetice Rovinari si Turceni. Totul s-a facut la ordinele senatorului Dan Sova. Detaliile apar in referatul DNA trimis la Senatul Romaniei. continuă pe România Liberă

UPDATE Comisia juridica a Senatului a avizat pozitiv ARESTAREA lui Dan Sova. Angajatii senatorului au recunoscut FALSIFICAREA contractelor in dosarul Turceni-Rovinari

Comisia juridica a Senatului decide asupra cererii DNA de arestare a senatorului PSD Dan Sova. Mai multi angajati de la firma de avocatura a lui Dan Sova au recunoscut la DNA neregulile legate de contractele de asistenta juridica semnate cu complexele energetice Rovinari si Turceni. Totul s-a facut la ordinele senatorului Dan Sova. Detaliile apar in referatul DNA trimis la Senatul Romaniei.

Comisia juridica a Senatului are la dispozitie trei zile pentru elaborarea raportului in cazul Sova

Vicepresedintele Senatului Cristian Dumitrescu a declarat, luni, dupa sedinta Biroului Permanent, ca cererea privind incuviintarea retinerii si arestarii senatorului Dan Sova a fost trimisa la Comisia juridica, aceasta avand la dispozitie trei zile,.

Dan Sova va fi audiat astazi in Comisia juridica a Senatului

Senatorul PSD Dan Sova va fi audiat astazi in Comisia juridica a Senatului, care urmeaza sa se pronunte asupra solicitarii de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a social-democratului.

Dan Sova va fi audiat miercuri in Comisia Juridica din Senat

Comisia Juridica din Senat va discuta maine cererea de retinere si arestare formulata pe numele fostului ministru Dan Sova. Dan Sova va fi audiat maine. Comisia juridica a Senatului se va pronunta.

Comisia Juridica voteaza, miercuri, cererea de arestare preventiva a lui Dan Sova

Comisia juridica discuta, miercuri, de la ora 13. 00, cererea Directiei Nationale Anticoruptie DNA), referitoare la senatorul PSD Dan Sova, in dosarul in dosarul in care acesta este anchetat pentru trei infractiuni de abuz in serviciu, privind atribuirea unor contracte ilegale la companiile energetice Turceni si Rovinari.

Comisia Juridica, aviz favorabil pentru solicitarea DNA de arestare preventiva in cazul lui Sova

Comisia Juridica a avizat favorabil cererea procurorilor DNA de incuviintare a arestarii preventive pe numele senatorului Dan Sova cu sase voturi pentru si cinci impotriva. Comisia este formata din 3 membri PSD-.

Comisia Juridica, aviz favorabil pentru solicitarea DNA privind arestarea preventiva in cazul lui Sova

Comisia Juridica a avizat favorabil cererea procurorilor DNA de incuviintare a arestarii preventive pe numele senatorului Dan Sova cu sase voturi pentru si cinci impotriva. Comisia este formata din 3 membri PSD-.

Comisia juridica a dat aviz favorabil pentru retinerea si arestarea lui Sova

Actualizare 14:49 Comisia juridica a Senatului a votat favorabil, astazi, cu sase optiuni pentru si cinci impotriva, cererea DNA privind retinerea si arestarea senatorului Dan Sova, scriu surse din presa.

Comisia juridica va vota maine cererea de arestare preventiva a lui Sova

ACTUALIZARE 11:30 Comisia juridica a Senatului se va pronunta maine, la ora 13:00, prin vot asupra cererii de arestare preventiva a senatorului PSD Dan Sova, a anuntat azi presedintele Comisiei juridice, Catalin Boboc, potrivit surselor din presa.

Dan Sova, in Comisia juridica: Email-urile firmei de avocatura sunt stocate pe server, nu pe hard

Senatorul Dan Sova a negat, miecuri, in comisia juridica, ca a distrus hardurile calculatoarelor, in dosarul privind relatia relatia juridica cu complexurile Turceni si Rovinari, intrucat email-urile nu se .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )