Libnet.ro
UNICEF

23:00

UPDATE Conflict armat in Militari. Tatal si surorile barbatului care a impuscat sambata trei persoane, retinuti

Adevărul Adevărul,
UPDATE Conflict armat in Militari. Tatal si surorile barbatului care a impuscat sambata trei persoane, retinuti

Tatal si surorile atacatorului din cartierul bucurestean Militari, care sambata seara a impuscat trei persoane cu un pistol cu bile, au fost retinuti de procurori pentru ultraj contra bunelor moravuri. Pe numele agresorului a fost intocmit in lipsa un dosar penal pentru vatamare corporala grava. Dosarul este instrumentat de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti pentru ca una dintre femeile implicate in conflict este avocat. continuă pe Adevărul

Conflict armat in Militari. Tatal si surorile barbatului care a impuscat sambata trei persoane, retinuti

Tatal si surorile atacatorului din cartierul bucurestean Militari, care sambata seara a impuscat trei persoane cu un pistol cu bile, au fost retinuti de procurori pentru ultraj contra bunelor moravuri. Pe numele agresorului a fost intocmit in lipsa un dosar penal pentru vatamare corporala grava. Dosarul este instrumentat de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti pentru ca una dintre femeile implicate in conflict este avocat.

UPDATE Atac armat in Militari. Un barbat a impuscat trei persoane dupa o cearta intr-un magazin. O tanara de 23 de ani a ramas fara ochiul drept

Un conflict armat a avut loc sambata in jurul orei 18:00, in cartierul bucurestean Militari, pe bulevardul Iuliu Maniu. Potrivit primelor informatii, patru persoane au fost implicate in conflict, un atacator si trei victime: doi barbati de 65 si 36 de ani si o femeie de 25 de ani, care a fost impuscata in ochiul drept.

UPDATE. Atac armat in Capitala: Trei persoane, ranite. Autorul a fost identificat.

UPDATE: Autorul atacului din Militari a fost identificat, transmite B1. Barbatul de 65 de ani este tatal tinerei de 25 de ani - raniti in incidentul de la Cora Lujerului. Cel mai probabil, femeia isi va pierde ochiul, a declarat directorul Spitalului de Oftalmologie pentru B1 TV. ---- O tanara de 25 de ani, implicata in incident, se afla in stare grava la spital. Ea a fost impuscata in ochi cu o arma cu bile de cauciuc, conform Romania TV. Doi barbati, in varsta de 36 si 65 de ani, care au .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )