Libnet.ro
UNICEF

07:00

UPDATE. Criza Ucraina. Kievul a cerut opinia Comisiei de la Venetia privind referendumul din ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Criza Ucraina. Kievul a cerut opinia Comisiei de la Venetia privind referendumul din ...

Noii lideri ucraineni au solicitat Comisei de la Venetia, prin intermediul Consiliului Europei, sa emita o opinie privind caracterul legal al unui eventual referendum de secesiune in Crimeea, informeaza Mediafax. Informatia i-a a fost confirmata luni ministrului Corlatean si de catre secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, precum si de ministrul de Externe al Austriei, Sebastian Kurz, tara care prezideaza Comitetul de Ministri al Consiliului Europei. Autoritatile . continuă pe România Liberă

Kievul a cerut opinia Comisiei de la Venetia privind referendumul din Crimeea

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat pentru Gandul ca a fost informat luni de noii lideri ucraineni ca au solicitat Comisei de la Venetia, prin intermediul Consiliului Europei, sa emita o opinie privind caracterul legal al unui eventual referendum de secesiune in Crimeea.

Criza Ucraina. Kievul a cerut opinia Comisiei de la Venetia privind referendumul din Crimeea.

Noii lideri ucraineni au solicitat Comisei de la Venetia, prin intermediul Consiliului Europei, sa emita o opinie privind caracterul legal al unui eventual referendum de secesiune in Crimeea, informeaza Mediafax. Informatia i-a a fost confirmata luni ministrului Corlatean si de catre secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, precum si de ministrul de Externe al Austriei, Sebastian Kurz, tara care prezideaza Comitetul de Ministri al Consiliului Europei. Se asteapta ca .

UPDATE. Criza Ucraina: Spatiile aeriene ale Romaniei si Poloniei, survolate de avioane ...

Informatia a fost confirmata si de Ministerul Apararii Nationale. Aeronave AWACS ale NATO vor efectua zboruri in spatiul aerian al Romaniei, pe rutele si in zonele prestabilite, conform aprobarii Consiliului Nord-Atlantic, se arata intr-o informare a MApN. --- Aeronave militare NATO vor survola Romania si Polonia pentru operatiuni de recunoastere in cadrul crizei din Ucraina, anunta Alianta Nord-Atlantica, conform Mediafax. Consiliul Nord-Atlantic a decis luni trimiterea unor .

Rusia pune presiuni pe Ucraina: Kievul a ratat termenul limita pentru plata facturii de 440 milioane dolari catre Gazprom

Gazprom a comunicat, vineri, ca Ucraina a ratat trmenul limita pentru a-si plati factura la gaze in valoare de 440 milioane dolari, potrivit Reuters. Astazi, 7 martie, era scadenta pentru gazele trimise in.

Criza Ucraina: Spatiile aeriene ale Romaniei si Poloniei, survolate de avioane NATO, in ...

Aeronave militare NATO vor survola Romania si Polonia pentru operatiuni de recunoastere in cadrul crizei din Ucraina, anunta Alianta Nord-Atlantica, conform Mediafax. Consiliul Nord-Atlantic a decis luni trimiterea unor zboruri de recunoastere Awacs deasupra Poloniei si Romaniei, a declarat un oficial NATO. Aceste zboruri vor spori capacitatea de supraveghere a situatiei din Ucraina si vor avea loc doar deasupra teritoriului tarilor NATO, precizeaza oficialul citat. Avioanele cu .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )