Libnet.ro
UNICEF

00:08

UPDATE. Deputatul Cezar Preda a demisionat din functiile PDL.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Deputatul Cezar Preda a demisionat din functiile PDL.

Deputatul PDL Cezar Preda a anuntat, miercuri, ca demisioneaza din functiile de vicepresedinte al PDL la nivel national si de presedinte al PDL Buzau, spunand ca a luat decizia dupa ce a fost criticat in partid pentru afirmatiile sale potrivit carora PDL a creat un monstru numit USL, conform Mediafax. Deputatul Cezar Preda isi da demisia din PDL, conform Agerpres. Politicianul isi va da demisia atat din functia de vicepresedinte al PDL, cat si din cea de presedinte al organizatiei . continuă pe România Liberă

Cezar Preda a demisionat din functiile din PDL: Ma pot lupta cu Ponta, Udrea, dar nu cu colegii mei

Deputatul PDL Cezar Preda a anuntat, miercuri, ca demisioneaza din functiile de vicepresedinte al PDL la nivel national si de presedinte al PDL Buzau, spunand ca a luat decizia dupa ce a fost criticat in partid pentru afirmatiile sale potrivit carora PDL a creat un monstru numit USL, relateaza Mediafax.

Deputatul Cezar Preda demisioneaza din PDL

Deputatul Cezar Preda pleaca din PDL. Politicianul isi va da demisia atat din functia de vicepresedinte al PDL, cat si din cea de presedinte al organizatiei judetene a PDL Buzau. Parlamentarul.

Deputatul Cezar Preda demisioneaza din PDL.

Deputatul Cezar Preda isi da demisia din PDL, conform Agerpres. Politicianul isi va da demisia atat din functia de vicepresedinte al PDL, cat si din cea de presedinte al organizatiei judetene a PDL Buzau. Parlamentarul democrat-liberal a declarat ca a decis sa paraseasca PDL, dar nu se gandeste momentan sa se inscrie in Partidul Miscarea Populara. Preda a promis ca va face publice motivele plecarii sale intr-o conferinta de presa.

Cezar Preda a demisionat din functiile din PDL: Ma pot lupta cu Ponta, Udrea, Basescu, dar nu cu colegii mei

Update 12. 15- Deputatul PDL Cezar Preda a anuntat, miercuri, ca demisioneaza din functiile de vicepresedinte al PDL la nivel national si de presedinte al PDL Buzau, confirmand astfel informatiile pe.

Cezar Preda a demisionat din functiile din PDL: Ma pot lupta cu Ponta, Udrea, dar nu cu colegii mei

Deputatul PDL Cezar Preda a anuntat, miercuri, ca demisioneaza din functiile de vicepresedinte al PDL la nivel national si de presedinte al PDL Buzau. Acesta a declarat ca a luat aceasta decizie din cauza.

VIDEO Liderul PDL Cezar Preda a demisionat din functiile de conducere, ca sa scape de criticile lui Emil Boc

Liderul PDL, Cezar Preda, a anuntat, miercuri, ca demisioneaza din functiile de vicepresedinte la nivel national si de presedinte al PDL Buzau. Preda a spus ca a luat aceasta decizie, dupa ce a fost criticat in partid, mai ales de catre apropiatii lui Emil Boc, pentru afirmatiile sale conform carora PDL a creat un monstru numit USL.

UPDATE Surse: Cezar Preda va demisiona din functiile de vicepresedinte PDL si de presedinte al PDL Buzau

Deputatul PDL Cezar Preda va demisiona din functiile de vicepresedinte la nivel central al PDL si de presedinte al organizatiei Buzau a formatiunii, au declarat, pentru Mediafax, surse democrat-liberale.

Cezar Preda va demisiona din functiile de conducere din PDL

Update 11:48 Deputatul PDL Cezar Preda a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca a luat decizia de a demisiona din functiile detinute in partid in urma reuniunilor PDL care au avut loc sambata la Brasov, unde el afirmase ca, prin hotararile pe care le-a luat, PDL a creat un monstru numit USL.

Cezar Preda va demisiona din functiile de vicepresedinte PDL si de presedinte al PDL Buzau

Deputatul PDL Cezar Preda va demisiona din functiile de vicepresedinte la nivel central al PDL si de presedinte al organizatiei Buzau a formatiunii, sustin surse democrat-liberale. Acestea afirma ca.

Surse: Cezar Preda va demisiona din functiile de vicepresedinte PDL si de presedinte al PDL Buzau

Deputatul PDL Cezar Preda va demisiona din functiile de vicepresedinte la nivel central al PDL si de presedinte al organizatiei Buzau a formatiunii, sustin surse democrat-liberale. Acestea afirma ca.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )