Libnet.ro
UNICEF

09:15

UPDATE. Deputatul Holban, audiat la DNA intr-un dosar de luare de mita

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Deputatul Holban, audiat la DNA intr-un dosar de luare de mita

Deputatul UNPR Titi Holban, este audiat, luni seara, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), intr-un dosar de luare de mita . continuă pe România Liberă

Deputatul Holban, audiat la DNA intr-un dosar de luare de mita

Deputatul UNPR Titi Holban, este audiat, luni seara, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), intr-un dosar de luare de mita .

Deputatul UNPR Titi Holban, audiat la DNA intr-un dosar de luare de mita

Deputatul UNPRTiti Holban, este audiat, luni seara, la sediul central al DNA, intr-un dosar de luare de mita, informeaza surse judiciare. Holban ar fi vizat in calitate de suspect, transmite Mediafax. Titi.

Deputatul UNPR Titi Holban, audiat la DNA intr-un dosar de luare de mita

Deputatul UNPR Titi Holban, este audiat, in aceasta seara, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), intr-un dosar de luare de mita, au declarat, pentru presa, surse judiciare.

UPDATE Deputatul UNPR Titi Holban, audiat la DNA intr-un dosar de luare de mita/ Deputatul Titi Holban a plecat de la DNA

Deputatul UNPR Titi Holban este cercetat de procurorii anticoruptie si este audiat, luni seara, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), intr-un dosar de luare de mita, au declarat surse judiciare pentru agentiile Agerpres si Mediafax. Potrivit surselor citate, Holban se afla la sediul DNA, dupa ce a fost luat luni cu mandat de aducere pentru a fi audiat. Update: Deputatul UNPR Titi Holban a plecat in jurul orei 23. 15 de la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie.

Deputatul UNPR Titi Holban, audiat de procurorii anticoruptie intr-un dosar de luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) il audiaza luni seara pe deputatul UNPR, Titi Holban, intr-un dosar de luare de mita. Parlamentarul ar fi cerut si primit mii de euro de la persoane carora le promitea ca va interveni pentru ca acestea sa nu fie amendate de Fisc.

Perchezitii DNA: Magistrati suceveni, dusi la audieri intr-un dosar de coruptie, dupa ce ar fi primit oua si gaini drept mita

32: Perchezitiile DNA au vizat si Primaria municipiului Radauti, anchetatorii fiind interesati de un dosar privind modul in care o firma locala a intrat in posesia sediului Bibliotecii municipale.

DNA: Perchezitii in Suceava si Radauti, intr-un dosar de coruptie, la institutii judiciare si firme

Un numar de 14 perchezitii au loc duminica in judetul Suceava, intr-un dosar ce vizeaza fapte de coruptie judiciara, acestea avand loc la sediile unor institutii judiciare, societati comerciale si la domiciliile unor persoane, potrivit DNA.

Perchezitii la DGASPC Giurgiu si la mai multe firme, intr-un dosar privind atribuirea unor contracte

Politistii fac vineri perchezitii la sediul DGASPC Giurgiu si la 11 firme, intr-un dosar privind modul de atribuire, in 2013, a unor contracte de achizitii publice de lucrari sau de prestari de servicii, surse din randul anchetatorilor declarand ca in acest caz ar fi vizati si doi deputati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )