Libnet.ro
UNICEF

06:00

UPDATE DNA a inceput urmarirea penala impotriva deputatului PDL Ioan Oltean

Hotnews Hotnews,
 UPDATE DNA a inceput urmarirea penala impotriva deputatului PDL Ioan Oltean

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus inceperea urmaririi fata de deputatul PDL Ioan Oltean, vicepresedinte si fost secretar general al aceluiasi partid, acuzat de infractiunea de folosirea influentei sau autoritatii functiei de vicepresedinte/secretar general al unui partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, in forma continuata si infractiunea de favorizarea infractorului. continuă pe Hotnews

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala fata de Ovidiu Silaghi.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala fata de Ovidiu Silaghi, ministru al Transporturilor in perioada mai decembrie 2012, acuzat de trafic de influenta. Liberalul Ovidiu Silaghi s-a prezentat joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a i se aduce la cunostiinta ca este anchetat pentru mita si trafic de influenta. E o lipsa de logica in ceea ce scrie in instiintare. E absurd sa primesti bani pentru a dezrezilia un contract .

Vosganian afla azi daca Senatul este de acord urmarirea penala impotriva sa

Membrii Comisiei Juridice din Senat vor discuta azi solicitarea procurorilor DIICOT de incepere a urmaririi penale impotriva ministrului Economiei, Varujan Vosganian. Daca Senatul este de acord cu propunerea.

DNA a dispus urmarirea penala impotriva vicepresedintelui Camerei Deputatilor Ioan Oltean. Liviu Rusu si Ioan Andreica i-ar fi adus necazurile

Unul dintre cei mai longevivi deputati, Ioan Oltean, a intrat in atentia DNA, procurorii dispunand inceperea urmaririi penale, parlamentarul fiind acuzat de folosirea influentei sau autoritatii functiei si favorizarea infractorului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )