Libnet.ro
UNICEF

16:01

UPDATE. DNA preia anchetarea tuturor plangerilor din dosarul Votul in diaspora. Sunt suspectate fapte de coruptie.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. DNA preia anchetarea tuturor plangerilor din dosarul Votul in diaspora. Sunt suspectate fapte de coruptie.

DNA preia anchetarea tuturor plangerilor din dosarul Votul in diaspora. Sunt suspectate fapte de coruptie. DNA a cerut procurorului general Tiberiu Nitu transferarea dosarului privind votul din diaspora deoarece au aparut indicii potrivit carora inalti demnitari au comis fapte conexe celor de coruptie pentru a impiedica sute de mii de romani sa-si exercite dreptul la vot. Tiberiu Nitu a acceptat solicitarea DNA. continuă pe România Liberă

DNA preia ancheta in cazul votului din diaspora

ACTUALIZARE 14:20 Directia Nationala va prelua ancheta privind modalitatea de organizare si desfasurare a votului din diaspora, dupa ce Parchetul a anuntat ca isi declina competenta in aceasta cauza.

DNA preia ancheta privind votul din Diaspora dupa ce Parchetul General si-a declinat competenta

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a solicitat de la Parchetul General dosarul in care au fost facute plangeri privind modul de desfasurare a votului din diaspora la alegerile prezidentiale, anunta Agerpres, care citeaza surse judiciare. 37: Parchetul General si-a declinat competenta in favoarea DNA, potrivit unui comunicat al institutiei conduse de Tiberiu Nitu. 45: DNA a anuntat printr-un comunicat de presa ca a cerut de la Parchetul General dosarul votului in Diaspora.

Ce putea face Guvernul pentru a permite votul tuturor romanilor din strainatate

Parchetul General va trimite Directiei Nationale Anticoruptie DNA) dosarul in care sunt investigate posibile fapte conexe celor de coruptie petrecute in legatura cu organizarea procesului de votare in strainatate, cu ocazia alegerilor prezidetiale din 2 si 16 noiembrie anul curent. Va prezentam ce anume putea sa faca Guvernul si care au fost semnalele ignorate de autoritati.

DNA cere procurorului general Tiberiu Nitu dosarul votului din diaspora pentrua continua ancheta

DNA a cerut procurorului general Tiberiu Nitu transferarea dosarului privind votul din diaspora deoarece au aparut indicii potrivit carora inalti demnitari au comis fapte conexe celor de coruptie pentru a impiedica sute de mii de romani sa-si exercite dreptul la vot.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )