Libnet.ro
UNICEF

11:00

UPDATE. Dosarul Loteria I,in care este judecat George Copos, amanat pana in 16 iunie

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Dosarul Loteria I,in care este judecat George Copos, amanat pana in 16 iunie

Omul de afaceri George Copos a plans, joi, in sala de judecata, la ultimul termen in dosarul Loteria I, in care a fost condamnat, in prima instanta, la patru ani de inchisoare cu executare, relateaza B1 TV. Aceeasi pedeapsa a primit-o si fostul director al Companiei Nationale Loteria Romana. Decizia data joi de magistratii Tribunalui Bucuresti este definitiva. continuă pe România Liberă

Dosarul Loteria I. George Copos va fi scos astazi din inchisoare pentru a fi dus in fata judecatorilor

Omul de afaceri George Copos va fi scos, joi, din inchisoare si dus la Tribunalul Bucuresti, unde magistratii iau in discutie un nou termen din dosarul Loteria I in care omul de afaceri este acuzat de evaziune fiscala.

Dosarul Loteria: George Copos asteapta decizia finala in sala de judecata

George Copos a plans, astazi, la inceputul sedintei de judecata din dosarul Loteria I, de la Tribunalul Bucuresti, situatia fiind sesizata si de presedintele completului, care a intrebat ce se intampla, niciunul dintre avocatii omului de afaceri.

Remus Borza, fostul administratorul judiciar al Hidrolectrica, achitat in dosarul in care este acuzat de conflict de interese

Curtea de Apel Bucuresti a decis, joi, achitarea lui Remus Borza in dosarul in care este acuzat de conflict de interes, decizia nefiind definitiva, informeaza Mediafax. Avocatul Remus Borza este acuzat de.

Curtea de Apel Bucuresti a decis achitarea lui Remus Borza in dosarul in care este acuzat de conflict de interese

Curtea de Apel Bucuresti a decis, joi, sa-l achite pe avocatul Remus Borza in dosarul in care este acuzat de conflict de interese. Avocatul Remus Borza este acuzat de procurorii Parchetului Curtii de Apel.

Radu Mazare are emotii! Procurorii DNA fac perchezitii in dosarul in care este cercetat primarul

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) efectueaza marti perchezitii domiciliare la trei adrese din municipiul Constanta in dosarul in care este cercetat primarul Radu Mazare. Ca urmare.

Deputatul Florin Popescu, la audieri la DNA intr-un dosar in care este cercetat pentru coruptie

Deputatul PMPFlorin Popescu s-a prezentat, miercuri, la sediulDNA, fiind citat intr-un dosar in care este cercetat pentru coruptie. Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, parlamentarul a fost.

Dosarul Loteria I, amanat pana in 16 iunie, pentru consultarea ICCJ privind aplicarea legii penale

Judecarea dosarului Loteria I, in care George Copos este acuzat de evaziune fiscala de peste un milion de euro, a fost amanata, joi, pana in 16 iunie. Instanta suprema trebuie sa se pronunte in legatura.

Dosarul Loteria I: George Copos a izbucnit in plans la tribunal

Omul de afaceri George Copos a izbucnit in plans joi la Tribunalul Bucuresti in timpul desfasurarii procesului Loteria I, in care a fost condamnat anterior de o alta instanta la patru ani de inchisoare cu executare, scrie Agerpres.

Perchezitii in dosarul in care este cercetat primarul Radu Mazare

Procurorii DNA fac trei perchezitii in municipiul Constanta, in dosarul in care primarul Radu Mazare este acuzat ca ar fi luat mita 175. 000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, pentru a-l ajuta sa castige contractul pentru construirea.

Povestiri Urbane - episodul 2: Redescoperirea orasului abandonat: Mediul urban este de fapt o coaja de nuca, dar dincolo de el se afla miezul, care este foarte sanatos

Alex Iacob, cunoscut in mediul online ca Reptilianul, redescopera cladirile abandonate ale Bucurestiului in incercarea de a arata lumii alte perspective ale orasului. A inceput inca din timpul liceului sa exploreze Bucurestiul abandonat fiind manat de dorinta de cunoastere si de o curiozitate nestavilita. Reptilianul: Orasul, mediul urban este de fapt o coaja de nuca, dar dincolo de el se afla miezul, care este foarte sanatos. Afla povestea lui in episodul de astazi a emisiunii Povestiri Urbane.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )