Libnet.ro
UNICEF

00:08

UPDATE. Elena Udrea NU mai merge la ginecolog

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Elena Udrea NU mai merge la ginecolog

Elena Udrea a transmis, pe pagina de socializare Facebook, prin intermediul echipei de comunicare, ca, joi, va fi dusa la Spitalul Dimitrie Gerota, pentru un control Ginecologic, impotriva vointei sale. continuă pe România Liberă

Elena Udrea nu va mai fi dusa la ginecolog impotriva vointei sale: Deputatul a semnat o declaratie pe proprie raspundere prin care refuza controlul medical

Elena Udrea nu va mai fi dusa la ginecolog impotriva vointei sale, informeaza B1 TV. Deputatul a semnat joi dimineata o declaratie pe proprie raspundere prin care refuza controlul ginecologic prevazut de.

Elena Udrea, obligata sa mearga in catuse la ginecolog

Elena Udrea a transmis, pe pagina de socializare Facebook, prin intermediul echipei de comunicare, ca, joi, va fi dusa la Spitalul Dimitrie Gerota, pentru un control Ginecologic, impotriva vointei sale.

Elena Udrea, in catuse la ginecolog

Echipa de comunicare a Elenei Udrea a postat pe contul sau de Facebook un mesaj in care arata ca fostul ministru va fi dus la un control ginecologic, in pofida dorintei sale.

Elena Udrea va fi dusa la medic impotriva vointei sale: O situatie umilitoare sa duci o femeie in catuse la ginecolog

Elena Udrea a transmis un nou mesaj prin intermediul paginii de Facebook. Potrivit echipei de comunicare a fostului ministru, aceasta va fi dusa, impotriva vointei sale, la un control ginecologic. Udrea scrie ca.

Elena Udrea, in catuse la GINECOLOG. Ce i se intampla protejatei lui Basescu, in inchisoare

Elena Udrea se scandalizeaza, din nou, in spatele gratiilor. Fostul ministru spune ca este victima unor abuzuri in arest. Blonda lui Traian Basescu se plange ca astazi va fi dusa, in catuse, la un control.

Elena Udrea, in catuse la ginecolog - contul de Facebook al fostului ministru

Elena Udrea va fi dusa joi dimineata, la ora 10, impotriva vointei sale, la Spitalul Dimitrie Gerota pentru control ginecologic, potrivit unei postari publicate pe contul de Facebook al fostului ministru, semnata echipa de comunicare.

Elena Udrea, nou mesaj de dupa gratii: De ce unii sunt inchisi pe denunturi iar altii, precum Anastase, Blaga sau Berceanu, nu sunt intrebati de DNA nimic?

Elena Udrea a transmis un nou mesaj de dupa gratii. Prin intermediul echipei de comunicare, fostul ministru si-a exprimat, din nou, pe pagina de Facebook, nemultumirea fata de masura arestului preventiv,.

Elena Udrea: Informatiile ca Udrea ar fi cedat in arest sunt aberatii. Conditiile nu sunt cele mai bune, dar nici de natura sa franga un om ca Udrea

Elena Udrea a transmis luni un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare prin care tinut sa dezminta informatiile din presa potrivit carora ar fi inceput sa planga in.

Un staret din Moldova se roaga pentru Elena Udrea: Are un suflet bun, dar au fost multi care au profitat de ea

Elena Udrea trece printr-o perioada foarte grea, dar se pare ca este sustinuta din partea clericilor. Mai exact, cel mai recent sustinator al Elenei Udrea este staretul Manastirii din Leucusesti, judetul Suce.

Asa ar putea SCAPA Elena Udrea: Niciunul din mituitori NU a discutat DIRECT cu Elena Udrea. Cine ar putea cadea in locul ei

Elena Udrea se apara din nou pe Facebook, din arest, si spune ca denuntatorii sai au dat declaratii contradictorii chiar in aceeasi zi. Initial, Gheorghe Nastasia le-ar fi spus anchetatorilor ca nu i-a dat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )