Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Explozie la un combinat chimic din SUA, urmata de un incendiu: cel putin un mort si 32 de raniti

Antena3 Antena3,
UPDATE. Explozie la un combinat chimic din SUA, urmata de un incendiu: cel putin un mort si 32 de raniti

Update 21. 40 - Cel putin o persoana a murit, iar alte 32 au fost ranite dupa explozia urmata de un incendiu, produsa la o rafinarie din statul american Louisiana, anunta autoritatile locale, citate de site-ul . continuă pe Antena3

Explozie la un combinat chimic din SUA, urmata de un incendiu. Pompierii nu au reusit sa stinga focul. Sapte raniti sunt la spital

O explozie a avut loc, joi, la un combinat chimic din Louisiana, SUA. Explozia a fost urmata de un incendiu puternic. in acest moment, locuitorii din zona sunt evacuati. Pompierii si echipele de salvare au.

Explozie la un combinat chimic din SUA, urmata de un incendiu

Explozie la un combinat chimic din Louisiana, SUA. Explozia a fost urmata de un incendiu puternic. Mai multe persoane au fost ranite. Stire in curs de.

EXPLOZIE la o rafinarie din SUA: Cel putin sase raniti.

Cel putin sase persoane au fost ranite dupa o explozie, urmata de un incendiu, produsa la o rafinarie din statul american Louisiana, informeaza Mediafax. Explozia s-a produs la o rafinarie situata la 35 de kilometri de orasul Baton Rouge. Numeroase ambulante au fost mobilizate la rafinaria care apartine grupului The Williams Companies Inc. Cel putin sase persoane au suferit arsuri si au fost transportate de urgenta la spital, anunta autoritatile locale, citate de site-ul postului .

Explozie la o rafinarie din SUA: Cel putin 30 de persoane au fost ranite

O explozie s-a produs, miercuri seara, la o rafinarie din statul american Louisiana, ranind cel putin 30 de persoane. Numeroase ambulante au fost mobilizate la rafinaria unde a avut loc explozia, situata la 35 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )