Libnet.ro
UNICEF

07:30

UPDATE Fed Cup: Romania a acces in a doua Grupa Mondiala, dupa ce a invins Serbia cu scorul de 4-1

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Fed Cup: Romania a acces in a doua Grupa Mondiala, dupa ce a invins Serbia cu scorul de 4-1

Echipa Romaniei a invins Serbia cu scorul de 4-1, dupa ce jucatoarele Jovana Jaksici si Nina Stojanovici au abandonat, duminica, in intalnirea cu perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu, in play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale a Fed Cup, anunta Mediafax. Romania isi asigurase accederea in a doua Grupa Mondiala a Fed Cup inaintea acestui meci de dublu, in urma victoriei obtinuta de Sorana Cirstea, scor 6-3, 6-7 7), 6-3, in fata Bojanei Jovanovski. continuă pe Hotnews

UPDATE Fed Cup: Sorana Cirstea a invins-o pe Bojana Jovanovski. Romania a acces in a doua Grupa Mondiala

Echipa Romaniei si-a asigurat accederea in a doua Grupa Mondiala a Fed Cup, dupa ce conduce Serbia, scor 3-1, in urma victoriei obtinuta de Sorana Cirstea, scor 6-3, 6-7 7), 6-3, in meciul cu Bojana Jovanovski, informeaza Mediafax. In primul meci de duminica, Simona Halep locul 5 WTA) a trecut de Bojana Jovanovski, numarul 39 WTA, scor 6-2, 6-4, iar apoi a fost invinsa de Ana Ivanovici 12 WTA), scor 6-3, 7-6 7/2).

Romania si-a asigurat accederea in a doua Grupa Mondiala a Fed Cup, dupa ce Cirstea a adus scorul la 3-1

Sorana Cirstea a invins-o, duminica, pe Bojana Janovski, scor 6-3, 6-7 7), 6-3, asigurand Romaniei un scor general de 3-1 in fata Serbiei si o accedere in a doua Grupa Mondiala a Fed Cup. in primul meci de.

Tenis. Romania s-a calificat in a doua grupa mondiala a Fed Cup

Echipa Romaniei si-a asigurat accederea in a doua Grupa Mondiala a Fed Cup, dupa ce conduce Serbia, scor 3-1, in urma victoriei obtinuta de Sorana Cirstea, scor 6-3, 6-7 7), 6-3, in meciul cu Bojana Jovanovski.

Fed Cup: Romania-Serbia 3-1. Sorana Cirstea aduce calificarea tricolorelor in Grupa Mondiala II

Sorana Cirstea a castigat greu, cu 2-1 la seturi 6-3, 6-7, 6-3), in fata Bojanei Jovanovski nr. 39 WTA) al patrulea meci al barajului dintre Serbia si Romania, din Fed Cup, disputat pe Arenele BNR din Bucuresti. Gratie acestui succes, Romania s-a calificat in Grupa Mondiala II.

Fed Cup: Romania-Serbia 4-1. Sorana Cirstea aduce calificarea tricolorelor in Grupa Mondiala II

Sorana Cirstea a castigat greu, cu 2-1 la seturi 6-3, 6-7, 6-3), in fata Bojanei Jovanovski nr. 39 WTA) al patrulea meci al barajului dintre Serbia si Romania, din Fed Cup, disputat pe Arenele BNR din Bucuresti. Gratie acestui succes, Romania s-a calificat in Grupa Mondiala II.

LIVE FED CUP Romania - Serbia

Detalii live de la meciul de tenis Romania - Serbia din Fed Cup. Partidele se joaca pe 19 si 20 aprilie, de la ora 12:00, cotand pentru play-off-ul Grupei Mondiale II din Fed Cup. Invingaroarea va accede in Grupa Mondiala II.

Fed Cup: Romania - Serbia: Sorana Carstea vs Ana Ivanovic, primul meci

Sorana Carstea, numarul 27 WTA, va juca impotriva Anei Ivanovica, locul 12 mondial, sambata, in primul meci al intalnirii dintre Romania si Serbia, contand pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale a Fed Cup, programata in acest week-end, la Arenele BNR din Bucuresti.

VICTORIE, Sorana Cirstea: Romania s-a calificat in a doua Grupa Mondiala a Fed Cup

Echipa Romaniei de tenis si-a asigurat calificarea in a doua Grupa Mondiala a Fed Cup, in contextul in care conducem Serbia cu scorul de 3-1, in urma victoriei obtinuta de Sorana Cirstea, scor 6-3, 6-7 7), 6-3, in meciul cu Bojana Jovanovski.

Fed Cup: Romania-Serbia 2-1. Simona Halep a pierdut in fata Anei Ivanovici. Sorana Cirstea poate aduce punctul castigator pentru tricolore

Oboseala acumulata dupa partida cu Bojana Jovanovski si-a spus cuvantul in cazul Simonei Halep, care n-a reusit sa-i tina piept Anei Ivanovici nr. 12 mondial) si a pierdut in doua seturi, scor 3-6, 6-7, scorul general devenind 2-1 pentru Romania in fata Serbiei.

UPDATE Fed Cup: Simona Halep, invinsa de Ana Ivanovici. Romania conduce Serbia cu 2-1

Jucatoarea Simona Halep, locul 5 WTA, a fost invinsa de Ana Ivanovici 12 WTA), scor 6-3, 7-6 7/2), astfel ca Romania conduce Serbia cu scorul de 2-1 in intalnirea contand pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale a Fed Cup, informeaza Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )