Libnet.ro
UNICEF

19:30

UPDATE Florin Bach, fiul unui fost sef al IPJ Prahova, a fost arestat preventiv

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Florin Bach, fiul unui fost sef al IPJ Prahova, a fost arestat preventiv

Magistratii Judecatoriei Ploiesti au admis, sambata, propunerea procurorilor de arestare preventiva pentru 29 de zile a lui Florin Bach, fiul unui fost sef al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Prahova, fiind pentru a doua oara anul acesta cand Bach este arestat preventiv, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Florin Bach, fiul unui fost sef al IPJ Prahova, a fost arestat preventiv

Magistratii Judecatoriei Ploiesti au admis, sambata, propunerea procurorilor de arestare preventiva pentru 29 de zile a lui Florin Bach, fiul unui fost sef al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Prahova, fiind pentru a doua oara anul acesta cand Bach este arestat preventiv.

Fiul unui fost sef IPJ Prahova, arestat preventiv pentru fals, uz de fals si inselaciune.

Fiul unui fost sef al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova Iulian Bach, Florin Bach, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, a decis, sambata, magistratii Judecatoriei Ploiesti, acesta fiind acuzat de comiterea mai multor infractiuni, inclusiv fals, uz de fals si inselaciune. Aceasta este a doua ocazie cu care Florin Bach este arestat preventiv in acest an, dupa ce in luna ianuarie a fost arestat intr-un dosar de inselaciune cu un prejudiciu stabili de 2. 800 de lei. Decizia .

Fiul unui fost sef IPJ Prahova, arestat preventiv pentru fals, uz de fals si inselaciune

Fiul unui fost sef al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova Iulian Bach,FlorinBach, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, a decis, sambata, magistratii Judecatoriei Ploiesti, acesta fiind.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )