Libnet.ro
UNICEF

11:30

UPDATE Gabriel Oprea: Mergem in continuare in coalitie. Despre o posibila demisie a Ponta din functia de premier: Sub nicio forma!/ Tariceanu: Coalitia nu are o problema. Il sustinem pe Victor Ponta

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Gabriel Oprea: Mergem in continuare in coalitie. Despre o posibila demisie a Ponta din functia de premier: Sub nicio forma!/ Tariceanu: Coalitia nu are o problema. Il sustinem pe Victor Ponta

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, luni, la plecarea de la sedinta coalitiei de guvernare, ca premierul Victor Ponta nu si-a exprimat sub nicio forma intentia de a demisiona din fruntea Guvernului, iar alianta va functiona in continuare, transmite Agerpres. Si liderul ALDE, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat ca nu sunt probleme in coalitie si ca guvernul condus de Victor Ponta are sustinerea in continuare. continuă pe Hotnews

Gabriel Oprea: UNPR ramane in coalitie

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat ca UNPR va ramane in coalitie cu PSD.

Gabriel Oprea: il sustin pe Victor Ponta ca premier. Ramanem in coalitie cu Victor Ponta prim ministru al Romaniei (VIDEO)

Gabriel Oprea a declarat inainte de sedinta coalitiei de guvernare ca il sustin pe Victor Ponta total ca prim ministru. Oprea a tinut sa reaminteasca faptul ca UNPR este un partid consecvent si serios. Sunt.

Prima minciuna dupa revenirea in tara? Gabriel Oprea: Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au pus de acord asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor / Ponta afirmase ca Oprea si Iohannis s-au inteles dar el nu a fost de acord

Viceprim-ministrul Gabriel Oprea il contrazice pe premierul Victor Ponta si sustine ca ideea ordonantei privind cresterea salariilor demnitarilor a apartinut Guvernului si lui Victor Ponta, care s-ar fi pus de acord cu presedintele Klaus Iohannis asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor. Victor Ponta a intervenit, joi seara, intr-o emisiune televizata si a declarat ca el stia ca presedintele Klaus Iohannis si Gabriel Oprea au discutat si astfel s-a ajuns la aprobarea ordonantei privind salariile demnitarilor.

Victor Ponta, reactie in scandalul salariilor. Premierul: Gabriel Oprea nu a vorbit cu cine trebuie

Premierul Victor Ponta sustine ca Gabriel Oprea a fost de buna-credinta in scandalul majorarii salariilor demnitarilor, dar a facut o greseala cand a discutat subiectul cu Klaus Iohannis. Ponta l-a atacat pe.

Gabriel Oprea: Ordonanta privind marirea salariilor demnitarilor a fost ideea lui Victor Ponta

Gabriel Oprea spune ca proiectul privind majorarea salariilor demnitarilor a fost facut de mai mult timp, iar ideea a apartinut Guvernului si lui Victor Ponta, el spunand ca Ponta si Iohannis s-au pus de.

Gabriel Oprea reactioneaza: Ordonanta cu salariile demnitarilor, ideea lui Ponta

Gabriel Oprea a declarat, vineri, ca proiectul privind majorarea salariilor demnitarilor a fost facut de mai mult timp, iar ideea a apartinut Guvernului si lui Victor Ponta.

Gabriel Oprea: Stiu ca premierul si presedintele s-au pus de acord in principiu asupra adoptarii unui act normativ prin care sa fie majorate indemnizatiile demnitarilor

Vicepremierul Gabriel Oprea a avut o prima reactie dupa ce premierul Victor Ponta a declarat joi, pentru B1 TV, ca nu a fost de acord cu majorarea salariilor demnitarilor si ca veniturile acestora ar trebui.

Oprea: Ramanem in coalitie cu Victor Ponta prim-ministru

Vicepremierul Gabriel Oprea, presedinte al UNPR, a declarat luni ca il sprijina pe Victor Ponta ca prim-ministru si ramane in coalitia de guvernare. UNPR a adus stabilitate economica si politica in.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )