Libnet.ro
UNICEF

14:30

UPDATE Gigi Becali nu isi va conduce matusa pe ultimul drum. Everdichia Becali va fi inmormantata de copiii ei

Adevărul Adevărul,
UPDATE Gigi Becali nu isi va conduce matusa pe ultimul drum. Everdichia Becali va fi inmormantata de copiii ei

Matusa fostului deputat Gigi Becali va fi inmormantata sambata, in lipsa nepotului sau care nu a primit invoire sa paraseasca Penitenciarul Jilava pentru a asista la funeralii. Everdichia Becali, mama lui Ioan si Victor Becali, a fost gasita moarta, joi seara, in piscina de la resedinta sa din Pipera. continuă pe Adevărul

Gigi Becali nu isi va conduce matusa pe ultimul drum. Everdichia Becali va fi inmormantata de fii ei, Ioan si Victor

Matusa fostului deputat Gigi Becali va fi inmormantata sambata, in lipsa nepotului sau care nu a primit invoire sa paraseasca Penitenciarul Jilava pentru a asista la funeralii. Everdichia Becali, mama lui Ioan si Victor Becali, a fost gasita moarta, joi seara, in piscina de la resedinta sa din Pipera.

Gigi Becali nu isi va conduce matusa pe ultimul drum. Everdichia Becali va fi inmormantata de copiii ei, Ioan si Victor

Matusa fostului deputat Gigi Becali va fi inmormantata sambata, in lipsa nepotului sau care nu a primit invoire sa paraseasca Penitenciarul Jilava pentru a asista la funeralii. Everdichia Becali, mama lui Ioan si Victor Becali, a fost gasita moarta, joi seara, in piscina de la resedinta sa din Pipera.

UPDATE Everdichia Becali este inmormantata sambata. Ioan si Victor Becali risca sa piarda bani prin decesul mamei lor

Matusa fostului deputat Gigi Becali va fi inmormantata sambata, in lipsa nepotului sau care nu a primit invoire sa paraseasca Penitenciarul Jilava pentru a asista la funeralii. Everdichia Becali, mama lui Ioan si Victor Becali, a fost gasita moarta, joi seara, in piscina de la resedinta sa din Pipera. intrucat Everdichia era pastratorul averii celor doi frati, acestia risca acum sa piarda sume importante sau chiar instituirea sechestrului.

Gigi Becali vrea sa se inscrie la facultate

Fostul parlamentar Gigi Becali vrea sa isi reia studiile la facultatea de Drept, pe care a abandonat-o cand era in anul trei.

Gigi Becali cere Penitenciarului Jilava invoire pentru a merge la inmormantarea matusii sale. Ce prevede legea in astfel de cazuri

Avocatul Pavel Abraham, a declarat ca merge vineri la Penitenciarul Jilava sa depuna la comandantul unitatii cerere din partea lui Gigi Becali de invoire pentru a participa la inmormantarea matusii sale, Everdichia Becali. El a precizat ca in cererea pe care o va depune la comandantul penitenciarului solicita invoire pentru o zi sau doua, in functie de cum se aproba, pentru ca Gigi Becali sa poata participa la funeraliile matusii sale.

Gigi Becali cere Penitenciarului Jilava invoire pentru a participa la inmormantarea ...

Avocatul Pavel Abraham, a declarat, pentru Mediafax, ca merge vineri la Penitenciarul Jilava sa depuna la comandantul unitatii cerere din partea lui Gigi Becali de invoire pentru a participa la inmormantarea matusii sale, Everdichia Becali. Pavel Abraham a spus ca in cererea pe care o va depune la comandantul Penitenciarului Jilava solicita invoire pentru o zi sau doua, in functie de cum se aproba, pentru ca Gigi Becali sa poata participa la funeraliile matusii sale. Avocatul a precizat ca .

Gigi Becali depune cerere la Jilava pentru a participa la inmormantarea matusii lui

Gigi Becali vrea sa fie liber pentru o zi pentru a participa la inmormantarea matusii sale, mama fratilor Victor si Ioan Becali. inmormantarea va avea loc cel mai probabil maine, iar aparatorii lui.

Gigi Becali va lipsi de la inmormantarea matusii sale. Penitenciarul Jilava i-a respins cererea de invoire

Cererea lui Gigi Becali de invoire pentru a participa la inmormantarea matusii sale, Everdichia Becali, a fost respinsa, vineri, de Penitenciarul Jilava. Avocatul finantatoruluiechipei Steaua, Pavel Abraham.

Gigi Becali NU va putea participa la inmormantarea matusii. ...

Cererea lui Gigi Becali de invoire pentru a participa la inmormantarea matusii sale a fost respinsa, vineri, de conducerea Penitenciarului Jilava, au declarat, pentru Mediafax, oficiali ai Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP). Potrivit surselor citate, solicitarea a fost respinsa pe motiv ca nu au fost indeplinite conditiile legale necesare pentru admitere. Avocatul finantatorului Stelei, Pavel Abraham, a declarat inainte ca solicitarea sa fie depusa, ca Becali va cere invoire .

VIDEO O companie de medicamente, alaturi de Gigi Becali in topul discriminatorilor din Romania in 2012

Peste 500 de plangeri au fost inregistrare anul trecut la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), dintre care doar putin peste 100 erau intemeiate, potrivit reprezentantilor Consiliului. in top se afla si o companie de medicamente, dar si fostul europarlamentar Gigi Becali. Potrivit raportului CNCD, peste 90% dintre petitiile inaintate au venit din partea orasenilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )