Libnet.ro
UNICEF

23:00

UPDATE. Greva la CFR. Circulatia trenurilor, intrerupta miercuri dimineata intre orele 7.00 si 9.00

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Greva la CFR. Circulatia trenurilor, intrerupta miercuri dimineata intre orele 7.00 si 9.00

Niciun tren nu va circula miercuri intre orele 7. 00 si 9. 00, angajatii urmand sa intrerupa voluntar lucrul, ca urmare a esuarii negocierilor privind incheierea unui nou contract colectiv de munca, a declarat, marti, presedintele Federatiei Miscare Comercial, Gheorghe Fratica. continuă pe România Liberă

Greva la CFR. Circulatia trenurilor, intrerupta miercuri dimineata intre orele 7.00 si 9.00

Niciun tren nu va circula miercuri intre orele 7. 00 si 9. 00, angajatii urmand sa intrerupa voluntar lucrul, ca urmare a esuarii negocierilor privind incheierea unui nou contract colectiv de munca, a declarat, marti, presedintele Federatiei Miscare Comercial, Gheorghe Fratica.

Ministerul Transporturilor: circulatia trenurilor din Moldova spre Rusia nu va fi sistata

Circulatia trenurilor moldovenesti prin Ucraina va fi asigurata neintrerupt, in urma unei intelegeri la care s-a ajuns in cadrul consultarilor purtate saptamana trecuta de intre autoritatile feroviare din Ucraina si Federatia Rusa, la care au participat reprezentanti ai Cailor Ferate din Moldova, anunta un comunicat de presa difuzat de Ministerul trasporturilor si Infrastructurii Drumurilor de l aChisinau.

Trenurile nu vor circula miercuri dimineata. Protest dupa esuarea negocierilor pentru un nou contract colectiv de munca

Trenurile nu vor circula miercuri, intre orele 7. 00 si 9. 00, anunta Mediafax. Protestul nu este organizat de sindicate. Va fi vorba de o incetare voluntara a lucrului de catre cei implicati in circulatia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )