Libnet.ro
UNICEF

20:00

UPDATE. inca un avion doborat de separatisti in regiunea Lugansk

România Liberă România Liberă,
UPDATE. inca un avion doborat de separatisti in regiunea Lugansk

Separatistii din regiunea Lugansk au doborat, duminica, un avion de vanatoare de tip MiG-29 apartinand armatei ucrainene, a declarat un purtator de cuvant militar ucrainean pentru AFP, citata de Mediafax. continuă pe România Liberă

UPDATE. inca un avion doborat de separatisti in regiunea Lugansk. Primaria din Donetk a anuntat intreruperea alimentarii cu apa

Primaria din Donetk a anuntat intreruperea alimentarii cu apa. Un avion de vanatoare de tip MiG-29 apartinand armatei ucrainene a fost doborat duminica de catre separatisti in regiunea Lugansk, in estul Ucrainei, a declarat un purtator de cuvant militar ucrainean. Ministrul german de Externe Frank-Walter Steinmeier a apreciat ca este necesar sa fie evitata, cu orice pret, o confruntare directa intre fortele armate ucrainene si ruse, .

UPDATE. inca un avion doborat de separatisti in regiunea Lugansk

Un avion de vanatoare de tip MiG-29 apartinand armatei ucrainene a fost doborat duminica de catre separatisti in regiunea Lugansk, in estul Ucrainei, a declarat un purtator de cuvant militar ucrainean pentru AFP, citata de Mediafax.

inca un avion doborat de separatisti in regiunea Lugansk

Un avion de vanatoare de tip MiG-29 apartinand armatei ucrainene a fost doborat duminica de catre separatisti in regiunea Lugansk .

Avion de vanatoare de tip MiG-29 ucrainean, doborat de separatisti in regiunea Lugansk

Un avion de vanatoare de tip MiG-29 apartinand armatei ucrainene a fost doborat duminica de catre separatisti in regiunea Lugansk, in estul Ucrainei, transmite AFP. Un MiG-29 a fost doborat de catre.

Un avion de vanatoare MiG-29, doborat de separatistii prorusi in Ucraina

Un avion de vanatoare de tip MiG-29 apartinand armatei ucrainene a fost doborat duminica de catre separatisti in regiunea Lugansk, in estul Ucrainei, a declarat un purtator de cuvant militar ucrainean pentru AFP.

Un avion de vanatoare ucrainean A FOST DOBORAT de separatisti in Lugansk

Un avion de vanatoare de tip MiG-29 apartinand armatei ucrainene a fost doborat duminica de catre separatisti in regiunea Lugansk, in estul Ucrainei, a declarat un purtator de cuvant militar ucrainean pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )