Libnet.ro
UNICEF

16:30

UPDATE. Incendiul din Delta Vacaresti, stins dupa doua ore

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Incendiul din Delta Vacaresti, stins dupa doua ore

Incendiul de vegetatie din Delta Vacaresti a fost stins, dupa aproximativ doua ore, au precizat, pentru Mediafax, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov. continuă pe România Liberă

Un incendiu a cuprins cinci hectare de vegetatie uscata din Delta Vacaresti din Capitala

Un incendiu de vegetatie a izbucnit, miercuri, in Delta Vacaresti, din Sectorul 4, potrivit ISU Bucuresti - Ilfov, informeaza Mediafax. Incendiul a izbucnit in jurul orei 13. 30 si a cuprins in jur de cinci.

Incendiu in Delta Vacaresti din Capitala: Pompierii incearca sa stinga flacarile care au cuprins patru hectare de vegetatie

Un incendiu puternic a izbucnit in Delta Vacaresti din Capitala, anunta reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU).

Circa 5 hectare din Delta Bucurestiului au fost distruse intr-un incendiu izbucnit miercuri. Zona, ce urmeaza sa capete statutul de arie protejata, este distrusa zilnic sub ochii ingaduitori ai autoritatilor

Un incendiu a izbucnit miercuri, in jurul ore 14. 00, si a distrus circa 5 hectare din Delta Bucurestiului, aflata in albia fostului lac Vacaresti. Reaminitim ca zona este in curs de a fi desemnata arie naturala protejata. In ultimele luni, zona a fost distrusa sistematic de incendii, au fost pusi la pamant zeci de arbori, se arunca tone de deseuri, iar pasarile sunt braconate.

Mexic: Capitanul roman al navei Moonray, esuata in Golful Mexic, a murit dupa doua stopuri cardiace

Capitanul roman al unei nave din Mexic a murit la un spital din orasul Tampico, in statul Tamaulipas, in urma a doua stopuri cardiace, potrovit site-ului Milenio. com. Romanul, in varsta de 62 de ani, era.

Gabi Szabo: Suntem foarte fericiti dupa doua medalii castigate intr-o zi

Ministrul Tineretului si Sportului, Gabi Szabo, multipla campioana europeana, mondiala si olimpica la atletism, a declarat sambata, dupa medalia de bronz obtinuta de Marian Oprea la triplusalt, la CE de.

Actiunile SIF1, cea mai mare apreciere din indicele BET-FI, dupa alegeri

Actiunile SIF1 Banat-Crisana au crescut cu 1,60%, raportat la moneda euro, in perioada 2-9 martie 2015, inregistrand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, dupa ce, recent, au avut loc alegeri pentru patru locuri in Consiliul de Administratie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2321 seconds )