Libnet.ro
UNICEF

09:30

UPDATE Ion Stan a afirmat, in sedinta Comisiei Juridice, ca a fost amenintat cu inchisoarea de seful SRI, George Maior - surse. SRI neaga acuzatiile. Avocatul deputatului Ion Stan, catre jurnalisti: Vreti sange? O sa aveti sange suficient!

Hotnews Hotnews,
UPDATE Ion Stan a afirmat, in sedinta Comisiei Juridice, ca a fost amenintat cu inchisoarea de seful SRI, George Maior - surse. SRI neaga acuzatiile. Avocatul deputatului Ion Stan, catre jurnalisti: Vreti sange? O sa aveti sange suficient!

Deputatul Ion Stan a venit joi la Comisia juridica a Camerei, intrunita pentru a elabora raportul privind cererea de incuviintare a arestarii sale preventive, insotit de avocatul sau, Doru Viorel Ursu, acesta din urma spunandu-le jurnalistilor: Vreti sange? O sa aveti sange suficient!, relateaza Mediafax. Comisia Juridica a amanat luarea unei decizii in dosarul lui Ion Stan, presedintele acesteia, democrat-liberalul Daniel Buda, acuzand USL de tergiversare si dublu limbaj. Sorin Sava, purtator de cuvant SRI, la B1TV: George Maior nu l-a amenintat niciodata pe Ion Stan. continuă pe Hotnews

Ion Stan a afirmat, in sedinta Comisiei Juridice, ca a fost amenintat cu inchisoarea de seful SRI, George Maior - surse. Avocatul deputatului Ion Stan, catre jurnalisti: Vreti sange? O sa aveti sange suficient!

Deputatul Ion Stan a venit joi la Comisia juridica a Camerei, intrunita pentru a elabora raportul privind cererea de incuviintare a arestarii sale preventive, insotit de avocatul sau, Doru Viorel Ursu, acesta din urma spunandu-le jurnalistilor: Vreti sange? O sa aveti sange suficient!, relateaza Mediafax.

Avocatul deputatului Ion Stan, catre jurnalisti: Vreti sange? O sa aveti sange ...

Deputatul Ion Stan a venit, joi, la Comisia juridica a Camerei, intrunita pentru a elabora raportul privind cererea de incuviintare a arestarii sale preventive, insotit de avocatul sau, Doru Viorel Ursu, acesta din urma le-a spus jurnalistilor: Vreti sange? O sa aveti sange suficient!, potrivit Mediafax. Ion Stan a venit, joi, la sedinta Comisiei juridice, el evitand sa raspunda intrebarilor jurnalistilor. Stan a venit insotit de avocatul sau, Doru Viorel Ursu, fost ministru de Interne in .

Avocatul deputatului Ion Stan, catre jurnalisti: Vreti sange? O sa aveti sange ...

Deputatul Ion Stan a venit, joi, la Comisia juridica a Camerei, intrunita pentru a elabora raportul privind cererea de incuviintare a arestarii sale preventive, insotit de avocatul sau, Doru Viorel Ursu, acesta din urma spunandu-le jurnalistilor: Vreti sange? O sa aveti sange suficient!, transmite Mediafax. Ion Stan a venit, joi, la sedinta Comisiei juridice, el evitand sa raspunda intrebarilor jurnalistilor. Stan a venit insotit de avocatul sau, Doru Viorel Ursu, fost ministru de Interne .

Deputatul PSD Ion Stan: Am fost amenintat de George Maior cu inchisoarea. SRI infirma

Deputatul PSD Ion Stan a declarat joi, in sedinta Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor, care s-a intrunit pentru a elabora raportul privind cererea de incuviintare a arestarii sale preventive, ca a fost.

UPDATE Comisia juridica a Camerei trebuie sa elaboreze raportul in cazul Ion Stan pana pe 1 decembrie

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a sesizat Comisia juridica in legatura cu cererea Ministerului Justitiei de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PSD Ion Stan, stabilind ca aceasta are termen pana pe 1 decembrie sa elaboreze raportul. Vicepresedintele Comisiei juridice, deputatul Florin Iordache, a precizat ca joi, la ora 13. 00, va avea loc sedinta Comisiei in care se va discuta cazul Ion Stan.

Cererea de incuviintare a arestarii preventive a lui Ion Stan, dezbatuta joi in Comisia juridica din Camera Deputatilor

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor se va intruni joi pentru a lua in discutie solicitarea procurorilor de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Ion Stan iar o sedinta de plen pe aceeasi tema va avea loc cel mai probabil saptamana viitoare, anunta Agerpres. Potrivit vicepresedintelui Comisiei Juridice a Camerei, Florin Iordache, comisia se va intruni joi la ora 13:00, pentru a discuta cazul Ion Stan. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a primit marti de la ministrul Justitiei cererea privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului Ion Stan.

Comisia Juridica din Camera Deputatilor, asteptata sa ia o decizie n cazul deputatului Ion Stan. Ponta: PSD va vota ceea ce va propune Comisia

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor se intruneste, miercuri, pentru a trimite Comisiei juridice solicitarea de incuviintare a arestarii lui Ion Stan. Decizia finala privind incuviintarea arestarii lui Ion Stan va fi luata de plenul Camerei Deputatilor. Avizul Comisiei Juridice este consultativ.

Comisia Juridica din Camera Deputatilor, asteptata sa ia o decizie in cazul deputatului Ion Stan. Ponta: PSD va vota ceea ce va propune Comisia

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor se intruneste, miercuri, pentru a trimite Comisiei juridice solicitarea de incuviintare a arestarii lui Ion Stan. Decizia finala privind incuviintarea arestarii lui Ion Stan va fi luata de plenul Camerei Deputatilor. Avizul Comisiei Juridice este consultativ.

STENOGRAME in DOSARUL Ion Stan: Interceptarile, intre denuntator si deputat. ...

Mai multe stenograme cu interceptari ale convorbirilor telefonice purtate de deputatul Ion Stan au fost facute publice, miercuri, de B1 TV. Potrivit interceptarilor, parte a dosarului care a ajuns in analiza Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, denuntatorul i se plange lui Ion Stan ca nu primeste contracte cu statul, asa cum ii promisese deputatul. In steograme apare si numele ministrului Mediului, Rovana Plumb. Citeste si Cazul Ion Stan, AMANAT. Deputatii juristi discuta JOI cererea de .

VIDEO DNA cere arestarea deputatului Ion Stan

DNA a inaintat ministrului Justitiei o solicitare de a sesiza Camera Deputatilor pentru a cere acceptul pentru arestarea deputatului Ion Stan, acuzat de doua infractiuni de trafic de influenta. Deputatul PSD este inculpat in dosarul nr. 334/P/2012, se arata intr-un comunicat al DNA. 40: Ministrul Justitiei a transmis presedintelui Camerei Deputatilor solicitarea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Ion StanUPDATE 13:05 Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a fost convocat miercuri la ora 10:00 - surse.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )