Libnet.ro
UNICEF

00:08

UPDATE: Joe Biden l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor. S-a discutat despre parteneriatul strategic

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Joe Biden l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor. S-a discutat despre parteneriatul strategic

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a fost sunat de vicepresedintele american, Joe Biden, care l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei democratii puternice si sanatoase, arata un comunicat al Casei Albe. continuă pe România Liberă

Joe Biden l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a fost sunat de vicepresedintele american, Joe Biden, care l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei democratii puternice si sanatoase, arata un comunicat al Casei Albe.

Joe Biden l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita dupa castigarea alegerilor prezidentiale

Vicepresedintele american, Joe Biden, l-a sunat pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, si l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei democratii puternice si sanatoase, arata un comunicat al Casei Albe.

Joe Biden l-a felicitat telefonic pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor prezidentiale

Vicepresedintele american, Joe Biden, l-a sunat pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, si l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei.

Biden l-a felicitat telefonic pe Iohannis pentru castigarea alegerilor

Vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, l-a felicitat telefonic pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, pentru victoria in alegeri, remarcand participarea impresionanta la urne, considerandu-l un semn al unei democratii puternice si sanatoase, informeaza un comunicat al Casei Albe.

Bronislaw Komorovski l-a felicitat pe Klaus Iohannis si l-a invitat sa faca o vizita in Polonia

Presedintele polonez Bronislaw Komorowski l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor prezidentiale si l-a invitat sa faca o vizita in Polonia, relateaza Mediafax. Va felicit calduros pentru.

Klaus Iohannis, felicitat de Joe Biden, care a remarcat rata de participare impresionanta la alegeri

Vicepresedintele american, Joe Biden, l-a sunat pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, si l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei democratii puternice si sanatoase, arata un.

Klaus Iohannis, felicitat de Porosenko si invitat in Ucraina pentru o vizita oficiala

Petro Porosenko, presedintele Ucrainei, l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria la alegerile prezidentiale din Romania. Totodata, Porosenko l-a invitat pe Iohannis sa viziteze Ucraina, multumindu-i pentru sprijinul acordat tarii sale, conform.

Klaus Iohannis a fost felicitat telefonic de Petro Porosenko si a fost invitat in Ucraina

Presedintele ucrainean Petro Porosenko l-a sunat pe Klaus Iohannis si l-a invitat sa efectueze o vizita in Ucraina, potrivit unui comunicat emis luni seara, serviciul de presa al presedintiei de la Kiev,.

UPDATE Ceremonial religios la Academia Fortelor Terestre Sibiu, in memoria militarilor morti in accident. La eveniment asista Klaus Iohannis si Mircea Dusa

UPDATE Un ceremonial religios are loc, duminica, pe platoul Academiei Fortelor Terestre din Sibiu, unde au fost duse sicriele cu tupurile neinsufletite ale celor opt militari morti in accidentul aviatic de langa Stejaris, la eveniment asistand presedintele ales, Klaus Iohannis, si ministrul Mircea Dusa, relateaza Mediafax.

UPDATE Klaus Iohannis: Anul viitor voi juca un meci demonstrativ de tenis cu Simona Halep

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, si jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 3 mondial, si-au dat acordul de principiu sa fie prezenti anul viitor, la Sibiu, la un eveniment care sa promoveze sportul si miscarea, a precizat, pentru Agerpres, Marius Vecerdea, organizatorul turneului international de tenis de la Sibiu si apropiat al presedintelui.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )