Libnet.ro
UNICEF

19:30

UPDATE. Kenya: Islamistii shebab ameninta cu impuscarea ostaticilor de la Nairobi.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Kenya: Islamistii shebab ameninta cu impuscarea ostaticilor de la Nairobi.

Insurgenti islamisti somalezi shebab, care au revendicat atacul impotriva centrului comercial Westgate de la Nairobi, soldat cu 68 de morti, au amenintat luni ca le vor permite atacatorilor sa impuste ostaticii din centrul comercial, relateaza AFP, conform Mediafax. Autorizam mujahedinii din interiorul cladirii sa actioneze impotriva detinutilor, a afirmat un purtator de cuvant shebab, Sheikh Ali Mohamud Rage, intr-o declaratie postata pe un site islamist. Un comando islamist este . continuă pe România Liberă

VIDEO. ATACUL din Nairobi: Cel putin 69 de oameni au murit si alti 63 sunt dati disparuti.

Cel putin 69 de persoane au fost ucise si alte 63 sunt date disparute de la inceputul atacului comis de un comando islamist asupra centrului comercial Westgate din Nairobi, a anuntat luni Crucea Rosie kenyana, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si UPDATE. Kenya: Islamistii shebab ameninta cu impuscarea ostaticilor de la Nairobi // Bilantul la ora 11. 22 era de 69 de morti si 63 de disparuti semnalati la Crucea Rosie, a afirmat aceasta pe Twitter. Un bilant .

Islamistii somalezi Shebab revendica atacul din Nairobi. Bilantul victimelor a ajuns la 30 de morti

Islamistii somalezi Shebab, care au legaturi cu Al-Qaida, au revendicat, sambata seara, pe contul lor de Twitter atacul impotriva unui centru comercial din Nairobi, informeaza AFP, citata de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )