Libnet.ro
UNICEF

14:00

UPDATE. Mai multi directori din cadrul Mediapro, audiati de procurorii DNA. Prejudiciul, de 15 milioane de euro

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Mai multi directori din cadrul Mediapro, audiati de procurorii DNA. Prejudiciul, de 15 milioane de euro

Procurorii anticoruptie efectueaza, joi, 41 de perchezitii in Bucuresti, Ilfov, Dambovita, Arges si Braila, in dosarul Mediapro, conform B1 TV. 32 de persoane sunt suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, iar procurorii au 27 de mandate de aducere. continuă pe România Liberă

Mandat de aducere pentru 27 de persoane din grupul Mediapro / 32 de persoane urmarite penal pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a inceput urmarirea penala fata de 32 de persoane din grupul Mediapro, suspectate de savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani.

Trei agenti bucuresteni din cadrul Politiei Sectorului 5, acuzati de talharie

Trei agenti ai Politiei Sectorului 5 sunt suspectati ca ar fi talharit mai multi comercianti dintr-un complex comercial din sectorul 2 si urmeaza sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva, potrivit Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, transmite Mediafax.

Drumul National 67D, blocat in Mehedinti dupa ce mai multi arbori au cazut de pe versanti

Circulatia rutiera este blocata miercuri dimineata, pe Drumul National 67D intre localitatile Baia de Arama Mehedinti) si Baile Herculane Caras-Severin), dupa ce mai multi copaci s-au desprins de pe .

Drumul National 67D, blocat in Mehedinti dupa ce mai multi arbori au cazut de pe versanti

Circulatia rutiera este blocata miercuri dimineata, pe Drumul National 67D intre localitatile Baia de Arama Mehedinti) si Baile Herculane Caras-Severin), dupa ce mai multi copaci s-au desprins de pe .

Europenii care vor cheltui cei mai multi bani de Craciun. Romanii, cei mai generosi

Locuitorii din Marea Britanie vor cheltui cei mai multi bani pe cadouri in acest an, arata un studiu realizat de ING Group pe un esantion de aproape 12. 000 de consumatori, scrie Esmmagazine. com .

Alegerile din R. Moldova arata ca cei mai multi cetateni sustin relatia cu Moscova, sustine MAE rus

Rezultatele alegerilor legislative din Republica Moldova arata ca cei mai multi cetateni sustin dezvoltarea unor relatii cu Rusia, a apreciat miercuri Ministerul rus al Afacerilor Externe. in general, rezultatul alegerilor parlamentare din Republica Moldova arata ca un numar semnificativ de alegatori moldoveni sunt in favoarea dezvoltarii unor relatii cu Rusia si a integrarii tarii lor in spatiul eurasiatic, se arata ministerul intr-un comunicat.

MAE rus: Alegerile din R.Moldova arata ca cei mai multi cetateni sustin relatia cu Moscova

Rezultatele alegerilor legislative din Republica Moldova arata ca cei mai multi cetateni sustin dezvoltarea unor relatii cu Rusia, a apreciat miercuri Ministerul rus al Afacerilor Externe, citat de agentia TASS in pagina electronica.

VIDEO Cele mai frumoase lovituri din 2014 - Federer, Nadal, Djokovic, Dimitrov si Monfils, printre remarcati (Partea I)

Anul 2014 a oferit multe dueluri interesante in circuitul masculin de tenis de camp ATP), schimburile de mingi si loviturile perfecte facand deliciul publicului. Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Andy Murray, Grigor Dimitrov si Gael Monfils au facut, rand pe rand, spectacol. Intra in material pentru a vedea o selectie a celor mai frumoase lovituri din 2014.

Madonna este cel mai bogat artist din industria muzicala

Cantareata americana Madonna ocupa primul loc in topul celor mai bogati artisti din industria muzicala, cu o avere estimata la 800 de milioane de dolari, informeaza Mediafax.

Euro - la cel mai redus curs din ultimii doi ani, fata de dolar

Moneda unica europeana euro) a coborat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai redus curs din ultimii doi ani, raportat la dolar, pe fondul amplificarii semnalelor potrivit carora slabiciunea economiei regiunii va determina Banca Centrala Europeana BCE) sa ia noi masuri de stimulare in reuniunea programata pentru astazi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )