Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE: Marian Vanghelie si paravanele prin care spala banii, RETINUTI. Oana Mizil va fi cercetata in libertate

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Marian Vanghelie si paravanele prin care spala banii, RETINUTI. Oana Mizil va fi cercetata in libertate

Primarul Sectorului 5, RETINUT de procurorii DNA. Au fost retinute si alte patru persoane si anume soferul primarului, Adrian Murgoci; varul primarului, Mircea Sorin Niculae; sefa Economatului Sector 5, Laura Ciocan, si sotul acesteia. Prin aceste persoane VANGHELIE a spalat comisioanele de 20% primite de la denuntatorul Marian Dumitru, spun procurorii. Prejudiciul e de peste 2. 000 lei noi. continuă pe România Liberă

UPDATE: Vanghelie, RETINUT. Au fost retinute si paravanele prin care spala banii. Iubita sa ( Oana Mizil), cercetata in libertate. Avocatul sau controla, fara succes, sursa banilor pentru a impiedica denuntul

Primarul Sectorului 5, RETINUT de procurorii DNA. Au fost retinute si alte patru persoane si anume soferul primarului, Adrian Murgoci; varul primarului, Mircea Sorin Niculae; sefa Economatului Sector 5, Laura Ciocan, si sotul acesteia. Prin aceste persoane VANGHELIE a spalat comisioanele de 20% primite de la denuntatorul Marian Dumitru, spun procurorii. Prejudiciul e de peste 2. 000 lei noi.

Dezvaluiri din dosarul lui Marian Vanghelie

Amanunte importante din dosarul lui Vanghelie au fost prezentate in emisiunea 100 de Minute. Potrivit documentui prezentat de Antena 3, iubita lui Marian Vanghelie, Oana Mizil, care a declarat recent ca nu are.

UPDATE Perchezitii DNA la locuinta lui Marian Vanghelie si la Primaria sectorului 5/ Oana Niculescu Mizil, audiata la DNA/ DNA: Faptele au fost comise intre 2007-2015

Procurorii DNA fac joi perchezitii la locuinta edilului Marian Vanghelie si la Primaria sectorului 5, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare. Aceleasi surse au precizat ca au loc perchezitii la Administratia Domeniului Public sector 5, sediul Callex Business Group. Potrivit surselor Agerpres, valoarea contractelor acordate ilegal s-ar ridica la 2 miliarde lei, iar procurorii suspecteaza faptul ca Marian Vanghelie percepea un comision de aproximativ 20% sub diverse forme pentru atribuirea si plata lucrarilor. 02: Partenera lui Vanghelie, Oana Niculescu Mizil, este audiata la DNA. La sosirea la sediul DNA aceasta a declarat ca nu crede ca este nimic adevarat. Intrebat de Marian Vanghelie, a afirmat: Nu are niciun comision, credeti-mi. Ea a mai spus ca nu stie nimic de nicio afacere si a negat ca ar fi fcut o afecere impreuna cu Vanghelie. 36 Marian Vanghelie a venit la locuinta sa, unde se afla deja avocatul sau, astfel ca pot incepe perchezitiile. Intrebat ce cauta procurorii, Vanghelie a raspuns: O sa vedeti.

Marian Vanghelie a fost retinut pentru 24 de ore. Este suspectat ca a luat spagi de 90 de milioane de euro

15- Marian Vanghelie a fost retinut pentru 24 de ore. 15- Primarul Marian Vanghelie a fost dus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat. Vanghelie este suspectat ca a luat sp.

Marian Vanghelie, dus la DNA pentru audieri. Nepotul lui Vanghelie a fost retinut

15- Primarul Marian Vanghelie a fost dus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat. Vanghelie este suspectat ca a luat spagi de 90 de milioane de euro. Nepotul sau si alte trei.

Portret Marian Vanghelie: Cel mai opac primar de sector din Bucuresti. Cum si-a condus primaria complet netransparent timp de 14 ani, fara sa dea seama nimanui pentru cum cheltuie fondurile publice

Marian Vanghelie 47 de ani) este din 2000 primar al sectorului 5 al Capitalei, aflandu-se acum la al patrulea mandat. In aceasta functie, Vanghelie s-a remarcat printr-o lipsa totala de transparenta in privinta cheltuirii banului public, neoferind nicio informatie presei despre bugetul primariei. Bugetul sectorului 5 nu este niciodata postat pe site, desi legea prevede acest lucru. Acelasi lucru e valabil pentru licitatii si pentru modul cum se aloca si se cheltuieste banul public. In cei 15 ani de mandat Vanghelie s-a mai remarcat prin celebrele Vanghelioane organizate aproape in fiecare an la Romexpo, prin vopsirea blocurilor din Rahova in culori stridente, dar si prin investitiile mari in reabilitarea si modernizarea scolilor din sector.

Marian Vanghelie: Tin legatura cu Klaus Iohannis prin Rares Bogdan. Ce spune jurnalistul despre acuzatii

Marian Vanghelie a fost interceptat de procurorii DNA in timp ce ii spunea unei persoane apropiate ca poate interveni la Klaus Iohannis prin intermediul realizatorului tv Rares Bogdan. Rares Bogdan a declarat, .

Marian Vanghelie se lauda ca poate exercita presiuni asupra presedintelui Iohannis prin intermediul realizatorului TV Rares Bogdan (interceptari)

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost interceptat de procurorii DNA in timp ce ii spunea unei persoane apropiate ca poate interveni la Klaus Iohannis, prin intermediul unui realizator TV, pentru a-l ajuta cu dosarul penal, sustinand ca presedintele are nevoie de el sa faca majoritatea in Senat.

Marian Vanghelie incasa comision prin firma controlata de Oana Mizil

Marian Vanghelie ar fi incasat comision prin firma controlata de iubita sa, Oana Mizil, potrivit procurorilor DNA, informeaza B1 TV. Oana Mizil a fost pusa sub invinuire de magistrati pentru operatiuni financiare .

Marian Vanghelie incasa comision prin firma controlata de Oana Mizil: Edilul sectorului 5, denuntat la DNA si de ANI

Marian Vanghelie ar fi incasat comision prin firma controlata de iubita sa, Oana Mizil, potrivit procurorilor DNA, informeaza B1 TV. Oana Mizil a fost pusa sub invinuire de magistrati pentru operatiuni financiare .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )