Libnet.ro
UNICEF

15:30

UPDATE Un microbuz al Jandarmeriei a intrat intr-o cladire din Valu lui Traian. Mai multe persoane sunt ranite grav

Adevărul Adevărul,
UPDATE Un microbuz al Jandarmeriei a intrat intr-o cladire din Valu lui Traian. Mai multe persoane sunt ranite grav

Un microbuz al Jandarmeriei a fost implicat in aceasta dupa-amiaza intr-un accident grav in urma caruia mai multe persoane au fost ranite. Din primele informatii, microbuzul in care se aflau 11 persoane dintre care noua jandarmi a intrat intr-o cladire din comuna Valu lui Traian din judetul Constanta. Potrivit oficialilor Ministerului Afacerilor Interne la fata locului au fost trimise mai multe ambulante. continuă pe Adevărul

Un microbuz al Jandarmeriei a intrat intr-o cladire. Mai multe persoane sunt ranite grav

Un microbuz al Jandarmeriei a fost implicat in aceasta dupa-amiaza intr-un accident grav in urma caruia mai multe persoane au fost ranite. Din primele informatii, microbuzul in care se aflau noua persoane a intrat intr-o cladire din comuna Valu lui Traian din judetul Constanta.

PC Management investeste intr-o cladire de birouri

PC Management investeste intr-o cladire de birouri cu noua etaje, langa sediul Primariei sectorului 1, de pe soseaua Bucuresti-Ploiesti.

361 proiectile in stare de functionare, gasite intr-o padure din Vaslui

361 de proiectile in stare de functionare au fost gasite, vineri, in depozitul de munitie descoperit, joi, de un politist intr-o padure din judetul Vaslui. Este vorba despre 357 de proiectile perforante de calibru 76 mm, doua bombe de aruncator si doua proiectile de artilerie explozive.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )