Libnet.ro
UNICEF

06:00

UPDATE: Monica Iacob-Ridzi s-a predat la Politie, dupa ce a fost condamnata DEFINITIV la cinci ani de inchisoare

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Monica Iacob-Ridzi s-a predat la Politie, dupa ce a fost condamnata DEFINITIV la cinci ani de inchisoare

Fosta ministra a Tineretului si Sportului, Monica Iacob-Ridzi, afla, luni, sentinta in dosarul sau. Ea a fost condamnata pe 27 ianuarie 2014 de judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie la cinci ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu. continuă pe România Liberă

VIDEO: UPDATE: Monica Iacob-Ridzi s-a predat la Politie, dupa ce a fost condamnata DEFINITIV la cinci ani de inchisoare

Fosta ministra a Tineretului si Sportului, Monica Iacob-Ridzi, afla, luni, sentinta in dosarul sau. Ea a fost condamnata pe 27 ianuarie 2014 de judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie la cinci ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu.

Monica Iacob Ridzi s-a predat la IPJ Cluj in timp ce Politia din Hunedoara o cauta la domiciliu

Monica Iacob Ridzi s-a predat, luni seara, la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Cluj, la cateva ore dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a condamnat-o definitiv la cinci ani de inchisoare cu.

UPDATE Monica Iacob Ridzi a fost condamnata la cinci ani de inchisoare cu executare, sentinta e definitiva

Fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi a fost condamnata definitv, luni, de Inalta Curte, la 5 ani de inchisoare cu executare, pentru abuz in serviciu privind manifestarile organizate in 2009 de Ziua Tineretului, iar fosta ei consiliera Ioana Varsta a primit o pedeapsa tot de 5 ani, potrivit Mediafax. 10: Monica Iacob Ridzi s-a predat la Politia judeteana Cluj.

Monica Iacob Ridzi va fi incarcerata la Penitenciarului Gherla din Cluj

Fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi s-a predat, luni dupa-amiaza, la Politia judeteana Cluj si va fi incarcerata la sectia exterioara a Penitenciarului Gherla judet. Ridzi a fost condamnata definitiv, luni, de ICCJ, la 5 ani de inchisoare cu executare, pentru abuz in serviciu privind manifestarile organizate in 2009 de Ziua Tineretului.

UPDATE. CINCI ANI de inchisoare cu executare pentru Monica Iacob Ridzi. Sentinta este DEFINITIVA

Monica Iacob Ridzi a fost condamnata la cinci ani de inchisoare cu executare. Fostul ministru al Tineretului si Sportului a fost condamnata definitv, luni, de ICCJ, la cinci ani de inchisoare cu.

Monica Iacob Ridzi, condamnata definitiv la 5 ani de inchisoare. Fostul ministru va fi incarcerat la sectia exterioara a Penitenciarului Gherla

50 - Monica Iacob Ridzi, condamnata definitiv, luni, de instanta suprema, la cinci ani de inchisoare, va fi incarcerata la sectia exterioara a Penitenciarului Gherla din Cluj-Napoca, unde va ramane.

Monica Iacob-Ridzi afla luni sentinta in dosarul sau: Cu o zi inaintea verdictului magistratilor, Ridzi sustine pe blog ca este nevinovata

Monica Iacob-Ridzi, fost ministru al Tineretului si Sportului, afla luni sentinta in dosarul sau. Duminica ea si-a sustinut nevinovatia pe blog. Ridzi sustine ca nu a semnat ordinele de plata pentru firmele.

Unde va fi incarcerata Monica Iacob-Ridzi

Monica Iacob Ridzi va fi incarcerata la sectia exterioara a Penitenciarului Gherla din Cluj-Napoca, unde va ramane pe perioada carantinei, respectiv 21 de zile, informeaza Mediafax.

De ce se simte Monica Iacob-Ridzi sacrificata

Monica Iacob Ridzi a postat pe blog, cu o zi inainte de decizia finala in dosarul sau de coruptie, un text in care vorbeste de probe din proces si probleme de sanatate, sustinand ca spera ca ICCJ sa inteleaga ca e nevinovata, dar aratand si ca altarul de sacrificiu are nevoie de al 13-lea ministru.

Monica Iacob Ridzi, la inchisoare. Fostul ministru va sta 5 ani dupa gratii

Monica Iacob Ridzi a fost condamnata la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu. Practic, judecatorii Curtii Supreme au mentinut sentinta data de prima instanta. Decizia magistratilor este definitiva, iar fostul ministru va fi incarcerat luni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )