Libnet.ro
UNICEF

21:30

UPDATE Nicusor Constantinescu, seful CJ Constanta, retinut de procurori: Normal ca mi-e frica de o eventuala arestare

Adevărul Adevărul,
UPDATE Nicusor Constantinescu, seful CJ Constanta, retinut de procurori: Normal ca mi-e frica de o eventuala arestare

Seful Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut, miercuri seara, de procurorii anticoruptie. El este acuzat de abuz in serviciu. La intrarea in sediul DNA acesta a precizat ca se teme de o eventuala arestare. De asemenea, a fost adus la audieri si seful Regiei Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, Adrian Gambuteanu. continuă pe Adevărul

Nicusor Constantinescu, seful CJ Constanta, retinut de procurori: Normal ca mi-e frica de o eventuala arestare

Seful Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut, miercuri seara, de procurorii anticoruptie. El este acuzat de abuz in serviciu La intrarea in sediul DNA acesta a precizat ca se teme de o eventuala arestare. De asemenea, a fost adus la audieri si seful Regiei Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, Adrian Gambuteanu.

Nicusor Constantinescu, seful CJ Constanta, la intrarea in sediul DNA: Normal ca mi-e frica de o eventuala arestare

Seful Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost adus, miercuri la pranz, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de la Bucuresti. La intrarea in sediul DNA acesta a precizat ca se teme de o eventuala arestare. De asemenea, a fost adus la audieri si seful Regiei Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, Adrian Gambuteanu.

Zi plina pentru Justitia din Romania: Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, retinut de procurorii DNA/ Presedintele Camerei de Comert, Mihail Vlasov, a fost arestat preventiv

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut miercuri de procurorii DNA. Potrivit unui comunicat difuzat de DNA, in sarcina lui Nicusor Constantinescu s-au retinut 3 infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice si 21 de infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor. Directorul Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, Adrian Gambuteanu, a fost retinut miercuri in dosarul in care este implicat si presedintele CJ Constanta. Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la un om de afaceri, pentru a-l ajuta sa castige un dosar de arbritraj. DNA a inceput urmarirea penala impotriva procurorului sef al DIICOT Alba, Ioan Muresan, acuzat de nereguli grave in cazul Traian Berbeceanu, sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, inclusiv de arestarea preventiva a acestuia in absenta probelor.

Nicusor Constantinescu, scos cu catuse de la DNA. Presedintele CJ Constanta a fost retinut pentru 24 de ore

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut, miercuri, de procurorii anticoruptie si urmeaza sa fie dus in arest, informeaza Mediafax. Procurorii.

Presedintele CJ Constanta, retinut de DNA

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut astazi de procurorii DNA, potrivit unui comunicat remis, astazi, redactiei.

Radu Stroe, despre retinerea lui Nicusor Constantinescu: Probeaza incapacitatea sistemului de a rezolva oportun problemele

Fostul ministru de Interne Radu Stroe a criticat modul in care Nicusor Constantinescu a fost retinut de Directia Nationala Anticoruptie. Imaginile acestea emotionante, ca il iei pe un om, il trantesti, il.

Descinderi la sediul Consiliului Judetean Constanta. Seful CJ, Nicusor Constantinescu, ridicat de mascati de la locuinta sa

UPDATE - Presedintele Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost ridicat, miercuri, de procurorii anticoruptie, in urma perchezitiilor facute la locuinta sa si la sediile altor doua.

Descinderi la sediul Consiliului Judetean Constanta. Seful CJ, Nicusor Constantinescu, ridicat cu mascatii de acasa

UPDATE - Presedintele Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost ridicat, miercuri, de procurorii anticoruptie, in urma perchezitiilor facute la locuinta sa si la sediile altor doua.

Perchezitii la seful CJ Constanta: Nicusor Constantinescu, dus la audieri.

Mai multe perchezitii au loc, miercuri dimineata, la sediul Consiliului Judetean Constanta, vizati fiind presedintele institutiei, Nicusor Constantinescu, precum si la sediul Directiei Drumuri si Poduri Constanta, vizat fiind un functionar public, spun surse judiciare pentru Romania Libera. Seful CJ Constanta mai este implicat intr-un dosar de coruptie si are interdictie de a parasi tara. --- Potrivit Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a infractiunilor conexe .

Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut de procurorii DNA si urmeaza sa fie dus in arest

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut, miercuri, de procurorii anticoruptie. Acestia cer arestarea preventiva a lui Constantinescu, care a fost ridicat, miercuri,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )