Libnet.ro
UNICEF

20:30

UPDATE. Nou ACCIDENT RUTIER GRAV in Ungaria. Un roman A MURIT si alti doi au fost raniti

Antena3 Antena3,
UPDATE. Nou ACCIDENT RUTIER GRAV in Ungaria. Un roman A MURIT si alti doi au fost raniti

UPDATE 17:30 - Un roman a murit si alti doi au fost raniti in urma unui accident rutier produs pe autostrada M7 din Ungaria, in directia Budapesta Slovenia, atutoturismul in care se aflau acestia intrand. continuă pe Antena3

Nou ACCIDENT RUTIER GRAV in Ungaria. Mai multi romani sunt RANITI

Patru romani au fost implicati intr-un accident grav de circulatie pe autostrada M43 din Ungaria, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce soferul a adormit la volan, trei dintre romani aflandu-se.

Nou accident rutier in Ungaria: Trei romani, in stare grava

Un nou accident rutier s-a produs inUngaria, pe autostrada M43 Szeged-Mako, patru cetateni romani fiind implicati, relateaza B1 TV. Accidentul s-a produs sambata noaptea. Se pare ca soferul a adormit la.

Accident rutier in Ungaria, soldat cu 3 morti si zeci de raniti. MAE: Se pare ca victimele sunt cetateni romani (FOTO)

Un accident rutier, soldat cu trei morti si 33 de raniti, a avut loc, vineri dimineata, pe autostrada M5 din Ungaria, in apropierea Budapestei. Ministerul de Afaceri Externe a anuntat ca, din primele informatii.

Accident rutier in Ungaria, soldat cu 3 romani morti si 18 raniti. MAE: Soferul microbuzului cu romani nu e vinovat de accident (VIDEO)

UPDATE: Purtatorul de cuvant al MAE, Brandusa Predescu, citata de Mediafax, a declarat ca una dintre cele 18 persoane ranite se afla intr-o stare mai greva, aceasta fiind preluata de la locul accidentului cu.

inca un accident rutier, cu romani, in Ungaria.

Patru romani au fost implicati intr-un accident grav de circulatie pe autostrada M43 din Ungaria, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce soferul a adormit la volan, trei dintre romani aflandu-se internati la spital, cu leziuni foarte grave, informeaza MAE. Consulatul General al Romaniei la Szeged a intreprins demersurile necesare pe langa autoritatile ungare in vederea obtinerii unor informatii suplimentare referitoare la incident, potrivit Romania TV. Conform datelor transmise, .

Un nou accident pe o autostrada din Ungaria: patru romani, in stare foarte grava

Patru romani se afla internati in stare grava intr-un spital din Ungaria, dupa ce, in noaptea de sambata spre duminca, soferul masinii in care se aflau a adormit la volan si a intrat pe contrasens, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

Teribil accident rutier la Mamaia. Un batran a fost omorat pe trecerea de pietoni de un motociclist vitezoman

Un barbat de 62 ani si-a pierdut viata intr-un accident rutier petrecut chiar pe trecerea de pietoni. Victima, un paznic din statiunea Mamaia a murit pe loc, iar motociclistul a ajuns in stare grava la spital.

UPDATE inca un accident pe o autostrada din Ungaria: trei romani sunt in stare foarte grava. Raed Arafat: nu se impune transferul lor in Romania

Trei romani se afla internati in stare grava intr-un spital din Ungaria, dupa ce, in noaptea de sambata spre duminca, soferul masinii in care se aflau a adormit la volan si a intrat pe contrasens, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

Tragedie pe DN 24. Doi frati din Cosmesti au murit intr-un accident rutier produs in aceasta dimineata

Accidentul a avut loc din cauza vitezei, in conditii de carosabil umed. Alte doua persoane au suferit rani in urma evenimentului rutier.

Victimele accidentului rutier din Ungaria vor fi aduse in Romania cu aceeasi aeronava trimisa in Muntenegru (VIDEO)

Aeronava militara cu echipaj medical la bord a decolat, vineri, in jurul orei 15:15, ora Romaniei, spre Ungaria, urmand sa aduca in tara toti romanii raniti in accidentul survenit pe autostrada M5, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )