Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE: Patru romani si un algerian au murit in accidentul de sambata din Franta

Antena3 Antena3,
UPDATE: Patru romani si un algerian au murit in accidentul de sambata din Franta

Update 12:30 - Patru cetateni romani si un algerian au murit in accidentul rutier produs sambata dimineata in vestul Frantei, anunta autoritatile franceze, citate de publicatia LExpress. Anterior, surse. continuă pe Antena3

Patru romani si un algerian au murit in Franta, intr-un accident rutier

Patru cetateni romani si un algerian au murit in accidentul rutier produs sambata dimineata in vestul Frantei, anunta autoritatile franceze, citate de publicatia L039;Express. Amterior, ziarul Le Point, anuntase in editia online, ca in acest accident.

ACCIDENT GRAV: Patru romani au MURIT in Franta.

Patru cetateni romani au murit intr-un accident rutier produs sambata dimineata in vestul Frantei, in apropierea orasului Bordeaux. Accidentul a avut loc in jurul orei 5. 00, ora Romaniei) in localitatea Teich departamentul Gironde), transmite Mediafax. Autoturismul cu care se deplasau cei cinci romani a intrat in coliziune cu un camion, relateaza ziarul Le Point, in editia online. Potrivit primelor elemente ale anchetei, un pneu al camionului a explodat, iar vehiculul de mare tonaj s-a .

UPDATE Patru romani si un algerian au murit intr-un accident rutier in Franta. Masina lor a fost lovita de un camion

Patru cetateni romani si un algerian au murit intr-un accident rutier produs sambata dimineata in vestul Frantei, in apropierea orasului Bordeaux, anunta autoritatile franceze, potrivit Mediafax. Accidentul a avut loc in jurul orei 5. 00, ora Romaniei) in localitatea Teich departamentul Gironde). Anterior, surse citate de presa franceza anuntau moartea a cinci cetateni romani in accident.

Franta: Patru romani si un algerian au murit intr-un accident rutier in Franta

Update 12:35: Patru cetateni romani si un algerian au murit in accidentul rutier in Franta, anunta autoritatile franceze, citate de publicatia L'Express, potrivit Antena3. ro.

MAE confirma accidentul de sambata din Franta: Ambasada Romaniei este pregatita sa acorde asistenta

Ministerul Afacerilor Externe confirma accidentul de sambata din Franta, precizand ca Ambasada Romaniei la Paris este in contact cu Jandarmeria din Bordeaux, care ancheteaza cauzele incidentului, si este.

Patru romani au murit intr-un accident rutier in Franta: un camion s-a izbit de masina victimelor

Patru romani au murit, sambata, intr-un accident rutier produs in apropiere de localitatea Teich, situata la sud-vest de orasul Bordeaux din Franta. Masina in care calatoreau romanii a fost lovita de un camion.

UPDATE: Accidentul feroviar din Franta a fost cauzat de o defectiune produsa la un macaz

UPDATE 13:15 - Accidentul feroviar din Franta probabil a fost cauzat de o defectiune produsa la un macaz, conform concluziilor preliminare ale anchetei, anuntate de SNCF, relateaza AFP, conform Mediafax. Un.

ACCIDENT GRAV: Cinci romani au MURIT in Franta.

Cinci ROMANI au murit, sambata dimineata, intr-un accident rutier in regiunea Gironde din sud-vestul Frantei, in care au fost implicate un autoturism si un camion de mare tonaj, relateaza Realitatea TV. Potrivit primelor elemente ale anchetei, una dintre anvelopele camionului a explodat, ceea ce a facut ca acesta sa intre in autoturismul in care se aflau romanii. Accidentul a avut loc in jurul orei locale 05:00, pe autostrada A660, au precizat serviciile de pompieri din Gironde. Acesta este .

VIDEO UPDATE Accidentul feroviar din Franta: Nu a fost vorba de o problema umana - ministru/ Cauza a fost o defectiune la un macaz

Catastrofa feroviara care a avut loc la Bretigny-sur-Orge, in apropiere de Paris, in care si-au pierdut viata 6 persoane, nu a avut loc din cauza unei probleme umane, a declarat sambata ministrul Transporturilor, Frederic Cuvillier, potrivit AFP. UPDATE Accidentul a fost cauzat probabil de o defectiune produsa la un macaz, conform concluziilor preliminare ale anchetei, anuntate de Societatea de cai ferate din Franta.

VIDEO Accidentul feroviar din Franta: Nu a fost vorba de o problema umana - ministru

Catastrofa feroviara care a avut loc la Bretigny-sur-Orge, in apropiere de Paris, in care si-au pierdut viata 6 persoane, nu a avut loc din cauza unei probleme umane, a declarat sambata ministrul Transporturilor, Frederic Cuvillier, potrivit AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )