Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Ponta, dupa sedinta USL: A fost o neintelegere. PNL va decide joi pozitia sa fata de comisia Calarasi

Adevărul Adevărul,
UPDATE Ponta, dupa sedinta USL: A fost o neintelegere. PNL va decide joi pozitia sa fata de comisia Calarasi

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, la scurt timp dupa sedinta USL, ca PNL va decide joi pozitia legata de Comisia parlamentara in cazul Calarasi. continuă pe Adevărul

Ponta si Antonescu continua sa se contrazica chiar si dupa sedinta USL

Presedintele PNL Crin Antonescu, a declarat miercuri ca nu poate admite ca un alt lider politic sa anunte o decizie a PNL fara sa fi existat o discutie, punctand faptul ca nu a avut o discutie telefonica cu Victor Ponta in cursul zilei de ieri. Pe de alta parte, premierul sustine ca a existat un dialog cu presedintele PNL, dar a fost neintelegere.

UPDATE. Ponta: Cetatenii arabi si chinezi nu cumpara teren in Romania.

UPDATE: Ministrul Agriculturii, Daniel Constatin, a declarat, in sedinta de Guvern, ca proiectul care reglementeaza vanzarea terenurilor agricole va fi trimis Parlamentului, astfel incat noile reguli sa poata fi aplicate din 2014, transmite Mediafax. Totodata, premierul Victor Ponta i-a spus ministrului sa ceara explicatii opozitiei, care ar fi acuzat ca terenurile agricole vor fi vandute chinezilor si arabilor. Comunicati adversarilor politici ca cetatenii arabi si cetatenii chinezi nu .

Sedinta de urgenta la PNL: Antonescu pregateste lista pentru europarlamentare.

O sedinta de urgenta a PNL are loc joi, diind convocata de presedintele Crin Antonescu, relateaza B1 TV. In aceasta perioada, liberalii se pregatesc intens de alegerile europarlamentare, astfel ca au loc mai multe intalniri regionale. PNL pregateste lista candidatilor pentru alegerile europarlamentare. In acest sens, Antonescu va merge vineri la Constanta si sambata la Maglaia pentru a participa la diferite conferinte.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2577 seconds )