Libnet.ro
UNICEF

06:00

UPDATE. Ponta participa, la Soci, la deschiderea JO.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Ponta participa, la Soci, la deschiderea JO.

Premierul Victor Ponta va participa, vineri, la Soci, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarna, conform Mediafax. Citeste si: Flacara olimpica ajunge la Soci; manifestatii impotriva unei legi moscovite, in intreaga lume Ponta va participa si la dineul care va fi oferit cu acest prilej de catre presedintele rus Vladimir Putin. La ceremonie vor participa aproximativ 70 de sefi de stat din intreaga lume, conform ministrului sporturilor din Rusia, Vitali Mutko, relateaza . continuă pe România Liberă

Ponta participa, la Soci, la deschiderea JO.

Premierul Victor Ponta va participa, vineri, la Soci, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarna, conform Mediafax. Citeste si: Flacara olimpica ajunge la Soci; manifestatii impotriva unei legi moscovite, in intreaga lume Ponta va participa si la dineul care va fi oferit cu acest prilej de catre presedintele rus Vladimir Putin. Festivitatea de deschidere a celei de-a XXII-a editii a Jocurilor Olimpice de iarna va avea loc, vineri, la ora 18. 00, pe Stadionul Olimpic Fist din .

Premierul Victor Ponta va participa la deschiderea Olimpiadei de iarna de la Soci

Premierul Victor Ponta a confirmat pentru HotNews. ro ca va participa, vineri, la deschiderea Olimpiadei de iarna de la Soci, Rusia. Premierul va lua parte si la dineul oficial oferit de presedintele Rusiei, Vladimir Putin, potrivit Mediafax. AFP scrie ca la acest dineu vor participa 44 de sefi de stat si de guvern, printre care se va numara si presedintele Chinei, Xi Jinping, dar presedintii SUA, Frantei si Germaniei vor lipsi.

Premierul Victor Ponta, la Antena 3, despre schimbarea directorului STS: Este doar un episod din eliberarea Romaniei. Daca as fi ministrul Justitiei as propune presedintelui Basescu gratierea lui Gigi Becali

Premierul Victor Ponta a confirmat luni seara, la Antena 3, ca exista o cerere de gratiere a lui Gigi Becali, depusa la Ministerul Justitiei, si ca, daca ar fi ministru al justitie, ar inainta propunerea presedintelui Traian Basescu. Seful executivului a infirmat, in aceasta emisiune, eventualitatea unei remanieri guvernamentale, dupa mai multe zvonuri venite din zona liberalilor, in care se vorbea despre schimbarea ministrului Muncii, Mariana Campeanu, si chiar a ministrului Finantelor, Daniel Chitoiu. Emisiunea s-a incheiat.

Premierul Victor Ponta, invitat la Antena 3, de la ora 20.30

Premierul Victor Ponta este invitatul jurnalistului Razvan Dumitrescu, incepand cu ora 20. 30, in cadrul emisiunii Subiectiv.

Ponta: Acciza va fi introdusa din aprilie, dar Basescu va semna acordul cu FMI

Premierul Victor Ponta a anuntat, astazi, ca acciza de 7 eurocenti va fi introdusa din aprilie la benzina si motorina, dar presedintele Traian Basescu va semna chiar si in aceste conditii documentele necesare pentru ca acordul cu FMI sa redevina operational, deoarece memorandumul nu va include aceasta masura. --- * Update 19:26 Ponta: Schema de ajutor pentru firmele care creeaza minim 20 de locuri de munca Guvernul va suporta jumatate din valoarea totala a cheltuielilor salariale in cazul firmelor care creeaza minim 20 de locuri de munca, a anuntat premierul Victor Ponta.

Ponta: Cred ca lui Basescu ii e frica sa nu spuna Opris despre cum a fost la alegeri

Premierul Victor Ponta sustine ca presedintele Traian Basescu refuza sa il schimbe pe generalul Marcel Opris de la conducerea STS intrucat se teme de ce ar putea spune acesta referitor la alegerile din 2009. --- * Update 21:41 Ponta infirma eventualitatea unei remanieri guvernamentale Premierul Victor Ponta a infirmat, in cadrul unei emisiuni televizate, eventualitatea unei remanieri guvernamentale.

Ponta: Lui Basescu ii este frica de ce ar putea spune domnul Opris

Premierul Victor Ponta este invitatul jurnalistului Razvan Dumitrescu, incepand cu ora 20. 30, in cadrul emisiunii Subiectiv.

Ponta: Daca STS va veni la MAI voi numi o personana profesionista. Domnul Opris este la varsta de pensie

Premierul Victor Ponta este invitatul jurnalistului Razvan Dumitrescu, incepand cu ora 20. 30, in cadrul emisiunii Subiectiv.

Ponta: Daca as fi ministru de Justitie, i-as propune presedintelui gratierea lui Becali

Premierul Victor Ponta a vorbit luni, la Antena 3, despre trecerea STS in subordinea Ministerului de Interne, despre actiunile de deszapezire, modificarile la Codul penal si codul de Procedura Penala, despre o eventuala remaniere si despre cererea de gratiere a lui George Becali.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )