Libnet.ro
UNICEF

13:30

UPDATE Presedintele Traian Basescu merge vineri la Chisinau. El este asteptat la o receptie la ora 18.00

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Presedintele Traian Basescu merge vineri la Chisinau. El este asteptat la o receptie la ora 18.00

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, se va deplasa vineri in Republica Moldova, dupa summit-ul de la Vilnius, informeaza Publika. md, citand surse guvernamentale. UPDATE Basescu va participa la o receptie de la ora 18. continuă pe Hotnews

OFICIAL Presedintele Traian Basescu merge vineri la Chisinau. El este asteptat la o receptie de Ziua Nationala a Romaniei la ora 18.00

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, se va deplasa vineri in Republica Moldova, dupa summit-ul de la Vilnius, a confirmat Administratia Prezidentiala. Potrivit programului oficial, Basescu va sustine o conferinta de presa comuna cu presedintele Nicolae Timofti si va participa in jurul orei 18. 15 la receptia oferita de Ambasada Romaniei cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

Presedintele Traian Basescu merge vineri la Chisinau

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, se va deplasa vineri in Republica Moldova, dupa summit-ul de la Vilnius, informeaza Publika. md, citand surse guvernamentale.

Traian Basescu: Summitul Parteneriatului Estic este extrem de important. Ucraina va face diferenta

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, inainte de plecarea la Vilnius, ca summitul Parteneriatului Estic este unul extrem de important pentru Uniunea Europeana, adaugand ca spera ca de vineri toate statele.

Traian Basescu: Summitul Parteneriatului Estic este extrem de important. Ucraina va face diferenta (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, inainte de plecarea la Vilnius, ca summitul Parteneriatului Estic este unul extrem de important pentru Uniunea Europeana, adaugand ca spera ca de vineri toate statele.

Presedintele Traian Basescu l-a primit la Cotroceni pe premierul Chinei

Presedintele Traian Basescu l-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe premierul chinez, Li Keqiang. Summitul de la Bucuresti este un mare pas inainte. Nu voi uita niciodata faptul ca China a fost.

Presedintele Traian Basescu l-a primit la Cotroceni pe premierul Chinei (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu l-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe premierul chinez, Li Keqiang. Cred ca fata de summit-urile de la Budapesta, Varsovia, cel de la Bucuresti este un pas inainte. Nu voi.

Presedintele Traian Basescu, invitat la TVR, de la ora 18.50

Presedintele Traian Basescu va participa, astazi, de la ora 18. 50, la emisiunea La varf, difuzata de postul public de televiziune.

Presedintele Traian Basescu se intalneste, astazi, cu premierul Chinei

Presedintele Traian Basescu il primeste miercuri, de la ora 11. 00, la Palatul Cotroceni, pe premierul chinez Li Keqiang.

UPDATE VIDEO Traian Basescu: Romania sustine ridicarea oricarei rezerve, in afara conditiilor tehnice, pentru a permite Ucrainei sa semneze Acordul de asociere cu UE/ Comisarul Fule: UE nu va renunta la conditia privind eliberarea Iuliei Timoshenko

Presedintele Traian Basescu a declarat joi, inainte de plecarea spre Lituania unde va participa la Summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius, ca Romania sustine ridicarea oricarei rezerve care este in afara conditiilor tehnice pentru a permite Ucrainei sa semneze Acordul de asociere cu UE, daca presedintele Viktor Ianukovici va dori acest lucru. UPDATE Comisarul european pentru extindere si politica de vecinatate, Stefan Fule: UE nu va renunta la conditia de eliberare a fostului premier ucrainean Iulia Timoshenko pentru a convinge Kievul sa semneze Acurdul de asociere si liber schimb.

VIDEO UPDATE Presedintele Traian Basescu l-a primit la Cotroceni pe premierul chinez: Romania nu va uita niciodata pozitia guvernului chinez in 1968/ China are o importanta deosebita in aceasta regiune de confluenta intre Uniunea Europeana si Federatia R

Presedintele Traian Basescu l-a primit la Palatul Cotroceni pe premierul Chinei, Li Keqiang. Acesta este de trei zile in Romania, la invitatia omologului sau Victor Ponta, si este insotit de o importanta delegatie guvernamentala si de oameni de afaceri.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )