Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Proiectul privind amnistia, amanat din lipsa de cvorum

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Proiectul privind amnistia, amanat din lipsa de cvorum

Senatul dezbate, luni, reexaminarea legii privind reducerea CAS la angajator, in urma cererii de reexaminare transmise de Traian Basescu, precum si proiectele privind amnistierea pensionarilor si a mamelor care au primit sume necuvenite din vina functionarilor, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Amnistierea pensionarilor si a mamelor nu a mai fost votata. Sesiunea extraordinara a Senatului, suspendata din lipsa de cvorum dupa ce ACL a parasit sala

Sesiunea extraordinara a Senatului a fost suspendata, luni, din lipsa de cvorum dupa ce o parte a parlamentarilor PNL si PDL au decis sa paraseasca lucrarile, astfel ca proiectele Guvernului privind amnistierea fiscala a pensionarilor si a mamelor nu au mai putut fi votate. Dupa votul dat proiectului de reducere a CAS, o parte a senatorilor ACL au parasit sala de plen a Senatului, anunta Mediafax.

Senat: Amnistia fiscala, amanata din lipsa de cvorum

Votul pentru aprobarea legii privind amnistia fiscala pentru mame si pensionari a fost amanat din lipsa de cvorum, transmit surse din presa.

Amnistia fiscala in cazul pensionarilor si al mamelor, amanata din lipsa de cvorum

Proiectul de lege privind amnistia fiscala in cazul pensionarilor cu debite si al mamelor care au beneficiat de indemnizatie pentru cresterea copilului nu a mai fost votat luni in plenul Senatului din cauza.

Ponta: Proiectul privind reducerea CAS va fi pe biroul presedintelui la 15 septembrie cel tarziu

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Bistrita, raspunzand unei intrebari, ca proiectul de lege privind reducerea CAS va primi, luni, vot final la Senat, iar cel mai tarziu in 15 septembrie seful.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2158 seconds )