Libnet.ro
UNICEF

19:00

UPDATE Proteste la Alba Iulia si Sebes. 4.000 de oameni scandeaza Jos ordonanta si Noaptea ca hotii FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
UPDATE Proteste la Alba Iulia si Sebes. 4.000 de oameni scandeaza Jos ordonanta si Noaptea ca hotii FOTO VIDEO

La Alba Iulia are loc joi, 2 septembrie 2017, un nou miting si mars de protest fata de ordonanta privind modificarea Codului Penal. Locul de intalnire a fost, la fel ca pana acum, parcul din fata Prefecturii Alba, incepand cu ora 18. Peste 3. 000 de oameni marsaluiesc pe strazile orasului. Si la Sebes au iesit in strada 500 de oameni. continuă pe Adevărul

UPDATE Proteste la Alba Iulia, Sebes si Blaj. 5.000 de oameni scandeaza Jos ordonanta si Noaptea ca hotii FOTO VIDEO

La Alba Iulia are loc joi, 2 septembrie 2017, un nou miting si mars de protest fata de ordonanta privind modificarea Codului Penal. Locul de intalnire a fost, la fel ca pana acum, parcul din fata Prefecturii Alba, incepand cu ora 18. 000 de oameni marsaluiesc pe strazile orasului. Si la Sebes si Blaj au iesit in strada sute de persoane.

Un nou protest la Alba Iulia fata de modificarile la Codul Penal. Mii de oameni, asteptati pe strazile orasului

La Alba Iulia are loc joi, 2 septembrie 2017, un nou miting si mars de protest fata de ordonanta privind modificarea Codului Penal. Locul de intalnire este, la fel ca pana acum, parcul din fata Prefecturii Alba, incepand cu ora 18.

Dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul exploziei de la Alba Iulia soldata cu decesul a doua persoane

Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia efectueaza cercetari pentru comiterea infractiunii de ucidere din culpa in cazul exploziei din localitatea Micesti, orasul Alba Iulia, soldata cu decesul a doua persoane, sot si sotie.

Noaptea ca hotii, isi fac legi proprii Cum am trait cel mai mare protest organizat la Alba Iulia, in ultimii 20 de ani

Hotii, PSD, ciuma rosie si DNA sa vina sa va ia sunt doar trei din zecile de sloganuri strigate de miile de protestatari care au participat la Alba Iulia, la cel mai mare miting si mars de protest organizat in ultimii 15 ani.

Anchetatorii comisarului Berbeceanu, printre beneficiarii ordonantei penalilor. Scapa si primarul din Alba Iulia

Daca va ramane in forma adoptata de Guvern, ordonanta de urgenta privind modificarea Codului Penal va afecta, iremediabil, zeci de dosare in care sunt inculpate persoane din Alba. Cel mai rasunator dosar care ar putea fi afectat este cel al comisarului Traian Berbeceanu, in care sunt inculpati doi fosti procurori si un politist. De asemenea, va scapa si primarul Mircea Hava din Alba Iulia care este vizat de pentru neglijenta in serviciu.

Protest in fata instantelor din Alba Iulia. Grefierii au oprit lucrul si cer plata unor drepturi salariale restante

Grefierii si restul personalului auxiliar din cadrul Tribunalului Alba si Judecatoriei Alba Iulia protesteaza luni, 30 ianuarie, in mod spontan, fata de neaplicarea unei decizii a Curtii Constitutionale referitoare la plata unor drepturi salariale restante. Grefierii sunt suparati pe faptul ca sumele respective nu sunt cuprinse in bugetul pe anul 2017.

Grefierii de la Tribunalul Alba si Judecatoria Alba Iulia protesteaza, luni, in fata institutiilor

Cel putin 50 de grefieri de la Judecatoria Alba Iulia si Tribunalul Alba protesteaza, luni la pranz, nemultumiti de diferentele salariale existente in sistemul de justitie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )