Libnet.ro
UNICEF

09:30

UPDATE/ Reactia lui Chirieac. Toni Grebla: Oameni ca tine n-o sa-i uit niciodata si o sa am grija sa fii terminat!. in dosar apare si numele jurnalistului Bogdan Chirieac

B1 B1,
UPDATE/ Reactia lui Chirieac. Toni Grebla: Oameni ca tine n-o sa-i uit niciodata si o sa am grija sa fii terminat!. in dosar apare si numele jurnalistului Bogdan Chirieac

UPDATE: Jurnalistul Bogdan Chirieac a reactionat dupa ce presa a relatat ca numele sau apare in dosarul judecatorului Toni Grebla. intr-o declaratie pentru Stiripesurse, Chirieac afirma ca nu isi explica. continuă pe B1

Toni Grebla: Oameni ca tine n-o sa-i uit niciodata si o sa am grija sa fii terminat!. in dosar apare si numele jurnalistului Bogdan Chirieac

Numele jurnalistului BogdanChirieac apare in dosarul magistratuluiCCRToni Grebla, acuzat de trafic de influenta, in forma continuata, doua infractiuni de efectuare de operatiuni financiare.

VIDEO DNA cere aviz pentru arestarea si trimiterea in judecata a lui Toni Grebla

Procurorii DNA au cerut, marti, aviz de la Senat pentru arestarea preventiva si trimiterea in judecata a lui Toni Grebla, judecator la Curtea Constitutionala, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie. Reactia lui Toni Grebla sursa: B1 Tv): Stirea o am de la dumneavoastra. Ma voi prezenta la Senat si voi proceda in consecinta. Nu am vazut dosarul, nu am vazut inca exact de ce sunt acuzat. Despre demisie: Dupa ce voi vedea dosarul, probabil voi evita sa pun fostii colegi din Biroul Permanent intr-o situatie delicata.

Detalii din dosarul judecatorului CCR. Toni Grebla, catre seful C.E.O: O sa am grija sa fii terminat

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz pentru arestarea judecatorului CCR Toni Grebla. Potrivit unei declaratii din dosar, Grebla l-ar fi amenintat direct pe fostul director al Complexului Energetic Oltenia,.

Detalii din dosarul judecatorului CCR. Toni Grebla, catre seful C.E.O.: O sa am grija sa fii terminat

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz pentru arestarea judecatorului CCR Toni Grebla. Potrivit unei declaratii din dosar, Grebla l-ar fi amenintat direct pe fostul director al Complexului Energetic Oltenia,.

STENOGRAME Amenintarile mafiote ale judecatorului CCR Toni Grebla: O sa am grija sa fii terminat. Nu este o amenintare, este doar un avertisment

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au cerut aviz pentru arestarea preventiva si trimiterea in judecata a judecatorului Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) Toni Grebla, acuzat de mai multe fapte de coruptie. Potrivit rechizitoriului, Grebla l-ar fi amenintat pe un fost director al Complexului Energetic Oltenia, care nu atribuise ilegal niste contracte.

Toni Grebla - cerere arestare. DNA cere aviz pentru arestarea preventiva a judecatorului Curtii Constitutionale

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) cer aviz pentru arestarea preventiva a judecatorului Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) Toni Grebla. Acesta este acuzat de trafic de influenta si constituirea unui grup infractional organizat.

DNA cere aviz pentru arestarea preventiva a judecatorului Curtii Constitutionale Toni Grebla

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) cer aviz pentru arestarea preventiva a judecatorului Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) Toni Grebla. Acestuia i se aduc noi acuzatii cum ar fi favorizarea infractorului. Nu ma asteptam sa se intample acest lucru, a reactionat judecatorul.

DNA cere aviz pentru arestarea lui Toni Grebla

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz Parlamentului pentru arestarea judecatorului Curtii Constitutionale, Toni Grebla.

Referat DNA: Toni Grebla a intervenit la sefi ai Societatii Nationale a Lignitului Oltenia si ai complexelor Turceni si Rovinari pentru Bircina

Judecatorul constitutional Toni Grebla a intervenit determinant pe langa directorii de la Societatea Nationala a Lignitului Oltenia SNLO) si complexele energetice Rovinari si Turceni si la un functionar din.

Monica Macovei, despre cazul Toni Grebla: Judecatorii CCR trebuie sa-i ceara, intr-un glas, demisia. Altfel integritatea CCR va fi afectata (VIDEO)

Europarlamentarul Monica Macovei le-a cerut, marti seara, judecatorilor Curtii Constitutionale sa ii ceara la uninson judecatorului Toni Grebla sa isi dea demisia, pentru a apara credibilitatea.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )