Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. REFERENDUM iN CRIMEEA. Votul a inceput. Rusii retrag miliarde de dolari din Vest. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. REFERENDUM iN CRIMEEA. Votul a inceput. Rusii retrag miliarde de dolari din Vest. ...

Uniunea Europeana a condamnat in mod oficial, duminica, referendumul din Crimeea, catalogandu-l drept ilegal si ilegitim, si a anuntat ca va adopta sanctiuni luni. Citeste si: UE: Referendumul din Crimeea este ilegal si ilegitim, iar rezultatul acestuia nu va fi recunoscut UPDATE. Presedintele rus Vladimir Putin i-a transmis telefonic cancelarului german Angela Merkel ca Rusia va respecta rezultatul referendumului din Crimeea, in curs duminica, privind alipirea regiunii ucrainene la . continuă pe România Liberă

REFERENDUM iN CRIMEEA. Votul a inceput. ...

Angela Merkel a afirmat ca doreste ca mai multi observatori din cadrul Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) sa fie mobilizati in Ucraina, intr-o conversatie la telefon, duminica, cu presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat Cancelaria, informeaza Mediafax. Cancelarul a propus ca prezenta actuala a OSCE in Ucraina sa fie extinsa rapid si ca un numar mai important de observatori sa fie trimisi in puncte fierbinti, in estul tarii, afirma Cancelaria intr-un .

UE: Referendumul din Crimeea este ilegal si ilegitim, iar rezultatul acestuia nu va fi recunoscut.

Referendumul este ilegal si ilegitim, iar rezultatul acestuia nu va fi recunoscut, au declarat presedintii Consiliului European Herman Van Rompuy si Comisiei Europene CE) Jose Manuel Barroso intr-un comunicat comun, informeaza Mediafax. Acest scrutin este, in opinia europenilor, contrar Constitutiei ucrainene si regulilor internationale, adauga ei. Citeste si: REFERENDUM IN CRIMEEA. Votul a inceput. Rusii retrag miliarde de dolari din Vest, de teama sanctiunlor economice. Iateniuk .

FT: Rusii retrag miliarde din bancile din Vest, in asteptarea sanctiunilor economice

Bancile si companiile din Rusia retrag miliarde de dolari din bancile occidentale care au operatiuni in SUA, de teama inghetarii activelor sau altor posibile sanctiuni economice impuse de Washington in contextul crizei din Crimeea, potrivit unor surse.

Rusii retrag miliarde de dolari din bancile occidentale, in asteptarea sanctiunilor economice

Bancile si companiile din Rusia retrag miliarde de dolari din bancile occidentale care au operatiuni in SUA, de teama inghetarii activelor sau altor posibile sanctiuni economice impuse de Washington in contextul crizei din Crimeea, potrivit unor surse bancare moscovite, citate de Financial Times. Sberbank si VTB, cele mai mari banci din Rusia, precum si companii importante din industria ruseasca, printre care LukOil, isi repatriaza fondurile detinute in bancile din Vest.

Rusii retrag miliarde de dolari din bancile din Occident

Bancile si companiile din Rusia retrag miliarde de dolari din bancile occidentale care au operatiuni in SUA, de teama inghetarii activelor sau altor posibile sanctiuni economice impuse de Washington in contextul crizei din Crimeea, potrivit unor surse bancare moscovite, citate de surse din presa.

Rusii retrag miliarde de dolari din bancile din Vest, in asteptarea sanctiunilor economice.

Bancile si companiile din Rusia retrag miliarde de dolari din bancile occidentale care au operatiuni in SUA, de teama inghetarii activelor sau altor posibile sanctiuni economice impuse de Washington in contextul crizei din Crimeea, potrivit unor surse bancare mosccovite, citate de Financial Times. Sberbank si VTB, cele mai mari banci din Rusia, precum si companii importante din industria ruseasca, printre care LukOil, isi repatriaza fondurile detinute in bancile din Vest, potrivit surselor .

REFERENDUM Crimeea: Votul privind alipirea la Rusia a inceput.

Un milion si jumatate de alegatori din Peninsula ucraineana Crimeea au inceput sa voteze duminica in vederea unei alipiri la Rusia, intr-un scrutin denuntat de intreaga lume, dar sustinut de Moscova si al carui rezultat nu ridica nicio indoiala. In contextul in care trupe ruse si militii ruse sunt mobilizate in Crimeea, locuitorii acestei regiuni din sudul Ucrainei sunt invitati sa aleaga intre integrarea in Federatia Rusa si o autonomie mai larga in interiorul Ucrainei. Jurnalisti AFP au .

REFERENDUM iN CRIMEEA. Votul a inceput. ...

Soldatii ucraineni stationati in Crimeea vor ramane pe loc, indiferent de rezultatul referendumului asupra alipirii la Rusia care va avea loc duminica, a dat asigurari candidatul la presedintia Ucrainei Vitali Kliciko intr-un interviu care urmeaza sa apara in editia de duminica a cotidianului german Bild, citat de AFP. Soldatii nostri vor ramane in cazarmile lor din Crimeea, a declarat fostul campion mondial la box, unul dintre liderii opozitiei, care a contribuit la destituirea in februarie .

UPDATE. REFERENDUM iN CRIMEEA. Votul s-a incheiat. ...

UPDATE: Premierul separatist al Crimeei saluta o decizie istorica, duminica, in urma referendumului privind alipirea la Rusia. UPDATE: Washingtonul respinge referendumul care a avut loc duminica in Crimeea, anunta Casa Alba. Citeste si: SUA resping referendumul care a avut loc in Crimeea, anunta Casa Alba UPDATE. 93% dintre alegatorii din Crimeea au votat alipirea acesteia la Rusia, conform rezultatelor partiale. Citeste si: Crimeea a votat alipirea la Rusia UPDATE. Romania considera .

Companiile rusesti retrag miliarde de dolari din bancile occidentele de tema unor sanctiuni economice

Bancile si companiile din Rusia retrag miliarde de dolari din bancile occidentale care au operatiuni in SUA, de teama inghetarii activelor sau altor posibile sanctiuni economice impuse de Washington in contextul crizei din Crimeea, potrivit unor surse bancare mosccovite, citate de Financial Times.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )